Liseden çok sıkıldım

Aileme dedim fakat evde büyük bir kargaşa çıktı sen okumayacak mısın yok bilmem ne falan bayağı olay çıktı fırsatınız varsa direk açığa geçin benim fırsatım olsa düşünmeden geçerim.
Ah be ortaokulun degerini bilemedik.

Ortaokulda aynıydı hiçbir fark yok sadece kötü alışkanlıklar o kadar yoktu.

Merhaba. Lise 1'e gidiyorum okuldan çok sıkıldım. Sınıfımı bir türlü sevemiyorum. Bir an önce mezun olmak istiyorum. Ailemle konuştum bu durumu 10. sınıfa geçince sıkılmamaya başlarsın diyorlar. Sizce doğru mu? Lise 2 daha mı iyidir? Çok sıkıldım 1 gram zevk almıyorum sınıfımdan.

Lise 3'e kadar sabret, alan seçimleri ile bir alan seçtiğinde sınıfın değişecek muhtemelen. Şansını bir de orada denersin.

Merhaba. Lise 1'e gidiyorum okuldan çok sıkıldım. Sınıfımı bir türlü sevemiyorum. Bir an önce mezun olmak istiyorum. Ailemle konuştum bu durumu 10. sınıfa geçince sıkılmamaya başlarsın diyorlar. Sizce doğru mu? Lise 2 daha mı iyidir? Çok sıkıldım 1 gram zevk almıyorum sınıfımdan.
Lise 1 genellikle böyle geçer. Henüz arkadaş ortamın ve karakterin sınıfta belli olmamış. Biraz daha sabret. 10. sınıfa kadar zaman ver. Baktın olmuyor okul ya da sınıf değiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı