Okul açılmadan önce gelen stres

Kilo alsında ne yiyorsa yesin ha pekmez yemiş ha başka bir şey.
Cipsiyle abur cuburla kilo alıcağıma açlıktan ölürüm daha iyi benim felsefem Tavuk pilavdan geçer BAAASS

Kilo alsında ne yiyorsa yesin ha pekmez yemiş ha başka bir şey.
Yağ olarak kilo alırsa iğrenç bir vücudu olacak, kas kütlesi artarsa estetik görünecek bu her anlamda katkı sağlayacaktır. Agresif olmak istemiyorum ama bunu dediğine göre göbeğin klavyeye değiyordur.

Sınıftaki güzel kızları düşün ne diyeyim başka.
Sınıftaki kızlardan ziyade okuldaki diğer çoğu kızla tanışılıp konuşulabilir.

Yağ olarak kilo alırsa iğrenç bir vücudu olacak, kas kütlesi artarsa estetik görünecek bu her anlamda katkı sağlayacaktır. Agresif olmak istemiyorum ama bunu dediğine göre göbeğin klavyeye değiyordur.

Bak kardeşim çocuk çok zayıfım diyor 2 3 kilo alsa boyuyla orantılı olacağını sanıyorum kimseninde yağ olarak kilo almadan bahsettiğini sanmıyorum niye kkendi kafanızdan senaryo uyduruyorsunuz.

Sen benim neler yaşadiğimi nereden bileceksin.
Anlatmazsan bilemem tabii.
Bak kardeşim çocuk çok zayıfım diyor 2 3 kilo alsa boyuyla orantılı olacağını sanıyorum kimseninde yağ olarak kilo almadan bahsettiğini sanmıyorum niye kkendi kafanızdan senaryo uyduruyorsunuz.
Olmaz kardeşim bol bol pekmez yerse o kas kütlesi havadan mı gelecek? Vücut onu yağ olarak depolayacak ne yapacak başka?

Ayrica ben liseye yeni geçmedim 2 sene önce geçtim hep dışladilar ailemle dalga geçildi fakir dendi beni tüm okul acinasi bir insan olarak görüyor
Seni okuldaki bütün insanlar, hiçkimse istemiyor mu? Ailenle dalga geçildi ve herkes senin acınası olduğunu mu düşünüyor... Sen kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin, hiçkimseye ihtiyacın yok tek başına kendini çok geliştirebilirsin.

Olmaz kardeşim bol bol pekmez yerse o kas kütlesi havadan mı gelecek? Vücut onu yağ olarak depolayacak ne yapacak başka?

Kardeşim ne dersen de senin fikrin bana göre kas mas hikaye ben kendimden örnek vereyim 180cm boy 80 kg kilom var kürdan gibi olacağıma üstüne alınma emre kardeşim kilolu olurum daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…