Okul açılmadan şube değiştirmek mümkün müdür?

Okul idaresi daha detaylı bilgi verebilir. Ayrıca bu yeni sınıflara nereden bakılıyor?

EBA üzerinden bakmıştım hocam ben fakat bildiğim kadarıyla e-Devlet üzerinden de bakılabiliyor.

Evet mümkün. Zaten sınıf ayarlamaları müdürlük tarafından yapılır. Genellikle müdür yardımcıları bu alanda sorumludurlar. Kendilerine mantıklı bir gerekçe sunar iseniz geçmemeniz için herhangi bir sebep yok.
Sağolun hocam.

Okul idaresi daha detaylı bilgi verebilir. Ayrıca bu yeni sınıflara nereden bakılıyor?
Ebadan bakabiliyorsun orda gruplarım var

Evet mümkün. Zaten sınıf ayarlamaları müdürlük tarafından yapılır. Genellikle müdür yardımcıları bu alanda sorumludurlar. Kendilerine mantıklı bir gerekçe sunar iseniz geçmemeniz için herhangi bir sebep yok.
Bizim okulda sınıfta kalanları bi sınıfa atmışlar ben 10.sınıfım bizim sınıftanda listeden son 5 kişiyi o sınıfa atmışlar ben dahil ben okula gitsem konuşsam fln geri eski sınıfıma koyarlarmı beni ?

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Ben de 10. sınıfa geçtim ve böyle bir isteğim var. Gerekçem ise: 9. Sınıfın sonlarına doğru ders dinleyememeye başladım. Ortama alışamadım ve arkadaşımın olduğu sınıfa nakil etmelerini istedim. Sınavlar bitsin öyle olabilir dediler. Sonra bitince tekrar dedim fakat artık okul biteceği için yapmadılar sanırım.

Fakat şimdi yeni bir döneme giriyoruz ve velim arayacak bugün müdür yardımcısını. Şimdi ki gerekçem: Önceden alışamamıştım size de belirttim fakat olmadı. Şimdi yabancılar da gelecek sınıfa hiç alışamayabilirim diyeceğim ve arkadaşımın sınıfına aldırmalarını isteyeceğim. Sizce geçme şansım var mı? (Bu arada daha nakil gidip gelenler oluyor değil mi okul açılmadan?)

Merhaba ben 11 e geçtim bu zamana kadar hep kardeşimle aynı sınıftaydık ama 11 de farklı sınıfa verdiler ve şeker hastasıyım iğne kullanımında ve malzeme taşımada vesayre kardeşim bana yardımcı oluyordu acaba müdüre gitsek sınıfımı değiştirir mi?

Merhaba ben 11 e geçtim bu zamana kadar hep kardeşimle aynı sınıftaydık ama 11 de farklı sınıfa verdiler ve şeker hastasıyım iğne kullanımında ve malzeme taşımada vesayre kardeşim bana yardımcı oluyordu acaba müdüre gitsek sınıfımı değiştirir mi?
Evet değiştirirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı