Okul anılarınızı anlatın

Kusmuk smileyı.

Hocam aynısın yazmışsınız

8.sınıfta ortaokulu bitirdik diye parti yapmak istedik ve dersimiz ingilizceydi hocadan izin istedik ve izin verdi, sıraları cam kenarına duvara falan yaslayıp bayağı bir meydan yapmıştık kantinden içecek yiyecek falan almıştık akıllı tahtadan müzik açmıştık bildiğin parti yapmıştık, sonra arkadaşımla hareketli bir müzik çıktı diye herkesi kenara alıp dans etmiştik sonra müdür geldi hepimize kızdı her şeyi geri topladık öğretmende derse devam etti.

7. sınıftayım, kışın ortası hava çok soğuktu müdür sabahın köründe bizi 1 saat dışarıda bekletip konuşma yapmıştı biz de sınıfa koşup 10 kişi kalorifere oturmuştuk ve alet dayanamayıp çökmüştü sonra sınıfça azar yemiştik.

Bu da canlı derste olmuştu. 10.sınıfın kuran dersiydi. Ders uzaktan olduğu için hoca bize öğütler veriyordu dersi erken bitireceğini sorusu olan var mı diye sordu. Kimse bir şey dememişti hocada: En sevdiğim öğrenci tipi dersi bu günlük erken kapatıyorum Allah'a emanet olun derken bende en sevdiğim öğretmen tipi demiştim tam dedikten 3 saniye sonra canlı yayın bitmişti

Okulda kavga etmiştim ve karşı tarah beni boğmaya çalışmıştı. Aslında başaramamıştı ama müdür yardımcısı da dahil herkes beni boğduğunu sanmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…