Okul anılarınızı anlatın

2. sınıftaydım peçete ile popomu silemiyordum sadece ıslak mendil ile silebiliyordum. Okulda ishal olmuştum 1 tane peçete bulmuştum sonra tuvalete gittim koşarak bir baktım ki klozet yok bende sadece klozete yapabiliyorum sonrasında ben patlıcaktım illah ismini bilmediğim tuvalete yaptım daha doğrusu yapamadım :D deliği tutturamamışım ve çok fazla çıktı bende de 1 tane peçete var onla da sileyim dedim yırtıldı ful elime bulaştı öhüre öhüre elimi yıkadım sonra kıçımı silemeden eve gittim 4 saat öyle kaldım.
Kusmuk smileyı.
 
İlkokul 4. sınıftaydım, resim dersinde kağıtla oynarken sarınca sigaraya benzediğini keşfetmiştim, ben de bu şekilde sarıp içerisine sünger doldurup kendimce sigara yapıyordum hatta o kadar büyüttüm ki işi artık onlarca yapıp kutuya koyuyordum, o kutuyu da sınıfa saklamıştım. Okul çıkışı arkadaşlara dağıtıyordum bacak kadar boyumuzla yolda tüttürüyorduk. Sonra biri bizi ispiyonladı, müdürün odasında öyle bir dayak yemiştik ki hocadan tadı hala damağımda, sonra kağıt falan imzalattılar bana elebaşı ben olduğum için :D

Hocam aynısın yazmışsınız :)
 
8.sınıfta ortaokulu bitirdik diye parti yapmak istedik ve dersimiz ingilizceydi hocadan izin istedik ve izin verdi, sıraları cam kenarına duvara falan yaslayıp bayağı bir meydan yapmıştık kantinden içecek yiyecek falan almıştık akıllı tahtadan müzik açmıştık bildiğin parti yapmıştık, sonra arkadaşımla hareketli bir müzik çıktı diye herkesi kenara alıp dans etmiştik sonra müdür geldi hepimize kızdı her şeyi geri topladık öğretmende derse devam etti.
 
7. sınıftayım, kışın ortası hava çok soğuktu müdür sabahın köründe bizi 1 saat dışarıda bekletip konuşma yapmıştı biz de sınıfa koşup 10 kişi kalorifere oturmuştuk ve alet dayanamayıp çökmüştü sonra sınıfça azar yemiştik.
 
Bu da canlı derste olmuştu. 10.sınıfın kuran dersiydi. Ders uzaktan olduğu için hoca bize öğütler veriyordu dersi erken bitireceğini sorusu olan var mı diye sordu. Kimse bir şey dememişti hocada: En sevdiğim öğrenci tipi dersi bu günlük erken kapatıyorum Allah'a emanet olun derken bende en sevdiğim öğretmen tipi demiştim tam dedikten 3 saniye sonra canlı yayın bitmişti :)
 
Okulda kavga etmiştim ve karşı tarah beni boğmaya çalışmıştı. Aslında başaramamıştı ama müdür yardımcısı da dahil herkes beni boğduğunu sanmıştı.
 

Geri
Yukarı