Okul anılarınızı anlatın

Hocam nasıl 4 saat öyle kaldınız ben 1 dakika dayanamam.

4. sınıf'da her sene sonu hoca sınıf'da ki bütün kişilerin olduğu resim gibi bir şey yapıyordu bende beden dersindeyken o yaptığı resmi bilgisayardan sildim neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama yakalanmadım Allah'tan sınıfta kimse yoktu.

Son düzenleme:
1. sınıftaydım ve ilk kez sınıfça bahçeye çıktık ve bahçe aşırı büyükdü hepimiz öğretmeni arıyorduk sınıfa en az 10 kere çıkmışdırım aramak için ama sonra hoca bahçenin diğer köşesindeymiş yani bahçe macerası neredeyse öğretmeni aramakla geçti.

Anasınıfındaydım öğlen yemeği yiyorduk. Benim öbür ucunda oturan rabia adında şişman bir kız vardı, bir anki aklımla rabia şişko rabia şişko rabia şişko demeye başlayınca sınıftakilerde bana katılıp rabia şişman demeye, dalga geçmeye başlamıştık. Sonra hoca geldi herkese kızıp özür diltemişti bende özür dlememiştim yanımdaki arkadaşım bana niye özür dilemedin diye sormuştu.

Lisede, sınıfın güzel kızıyla anlaşırdık. Öğretmene gidip birkaç soru sorar ve onu oyalardı. Pencere atlanabilecek kadar yere yakındı ve dersten kaçardık. Hoca fark etmiyordu ve yok yazılmıyorduk.

Bir gün bir çocuk aynı bizim gibi camdan atlarken ayağını kırdı ve lisenin her tarafına kamera koyulup böyle işe girişenler liseden uzaklaştırılıyordu.

Maalesef o günler için pişman olsam da şimdi öğretmen ben olacağım inşallah. Çok garip duygular içerisindeyim

1. sınıfın ilk haftasıydı, tuvalete çok giden biri değildim o zamanlarda.
-Bi tuvalete gideyim
Gittim falan, çok pis kokuyor, duramadım, kusacaktım yoksa. O günde beden dersi vardı. koşturup su içmişim. Çişim çok geldiğinden dolayı tuttum, tuttum. sondan 2. dersteydik tutamayacak duruma geldim artık. parmağımla arasına alıp sıkıyorum, sonra bir anda sızmaya başladı. En kötüsü de 4 yıl boyunca dalga geçmişlerdi ve hep boynum bükük dolaştım 4 yıl boyunca. Bu da böyle bir anıydı. Paylaşmak istedim, anlatmak iyi geldi vallahi.

Bu sene oldu bir arkadaşım varda bir anda arkadan geldi öyle bir cimciklediki bağıra bağıra küfür etmişim. Sonra hoca duymuş yanımıza geldi zor kurtuldum tutanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…