Okul anılarınızı anlatın

2. sınıftaydım peçete ile popomu silemiyordum sadece ıslak mendil ile silebiliyordum. Okulda ishal olmuştum 1 tane peçete bulmuştum sonra tuvalete gittim koşarak bir baktım ki klozet yok bende sadece klozete yapabiliyorum sonrasında ben patlıcaktım illah ismini bilmediğim tuvalete yaptım daha doğrusu yapamadım :D deliği tutturamamışım ve çok fazla çıktı bende de 1 tane peçete var onla da sileyim dedim yırtıldı ful elime bulaştı öhüre öhüre elimi yıkadım sonra kıçımı silemeden eve gittim 4 saat öyle kaldım.
Hocam nasıl 4 saat öyle kaldınız ben 1 dakika dayanamam.

4. sınıf'da her sene sonu hoca sınıf'da ki bütün kişilerin olduğu resim gibi bir şey yapıyordu bende beden dersindeyken o yaptığı resmi bilgisayardan sildim neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum ama yakalanmadım Allah'tan sınıfta kimse yoktu.
 
Son düzenleme:
1. sınıftaydım ve ilk kez sınıfça bahçeye çıktık ve bahçe aşırı büyükdü hepimiz öğretmeni arıyorduk sınıfa en az 10 kere çıkmışdırım aramak için ama sonra hoca bahçenin diğer köşesindeymiş yani bahçe macerası neredeyse öğretmeni aramakla geçti.
 
Anasınıfındaydım öğlen yemeği yiyorduk. Benim öbür ucunda oturan rabia adında şişman bir kız vardı, bir anki aklımla rabia şişko rabia şişko rabia şişko demeye başlayınca sınıftakilerde bana katılıp rabia şişman demeye, dalga geçmeye başlamıştık. Sonra hoca geldi herkese kızıp özür diltemişti bende özür dlememiştim yanımdaki arkadaşım bana niye özür dilemedin diye sormuştu.
 
Lisede, sınıfın güzel kızıyla anlaşırdık. Öğretmene gidip birkaç soru sorar ve onu oyalardı. Pencere atlanabilecek kadar yere yakındı ve dersten kaçardık. Hoca fark etmiyordu ve yok yazılmıyorduk.

Bir gün bir çocuk aynı bizim gibi camdan atlarken ayağını kırdı ve lisenin her tarafına kamera koyulup böyle işe girişenler liseden uzaklaştırılıyordu.

Maalesef o günler için pişman olsam da şimdi öğretmen ben olacağım inşallah. Çok garip duygular içerisindeyim :D
 
1. sınıfın ilk haftasıydı, tuvalete çok giden biri değildim o zamanlarda.
-Bi tuvalete gideyim
Gittim falan, çok pis kokuyor, duramadım, kusacaktım yoksa. O günde beden dersi vardı. koşturup su içmişim. Çişim çok geldiğinden dolayı tuttum, tuttum. sondan 2. dersteydik tutamayacak duruma geldim artık. parmağımla arasına alıp sıkıyorum, sonra bir anda sızmaya başladı. En kötüsü de 4 yıl boyunca dalga geçmişlerdi ve hep boynum bükük dolaştım 4 yıl boyunca. Bu da böyle bir anıydı. Paylaşmak istedim, anlatmak iyi geldi vallahi.
 
Başlıkta da yazdığım gibi okul anılarımızı anlatalım ben ilkiyle başlayım.

-Ortaokuldaydık 7. sınıftı galiba hoca beni sevdiğim kızla oturtmuştu arkama da sınıfın komik çocuğu gelmişti. Öyle oturup ders işliyorduk işte. Sonra bir gün yanımdaki kız su içerken arkamdaki çocuk komik bir şey söyledi ve yanımdaki kız birden gülmeye başladı ağzında suda var tam boğazından geçerken boğazında ne varsa onla birlikte yüzüme kustu. Bayağı tam da hedef almış gibi yüzüme kusmuştu bende o olaydan mutlu oldum. Ne değişik kafa bilmiyorum ama kızın yüzüme kusup gülmesine falan mutlu olmuştum böyle bir anı. Sonra sınıfta 8. sınıfta bir tane daha biri kusmuştu erkekti oda o daha kötü direk midesini kustu ama yüzüme değil kıyafetlerime de bulaşmıştı gidip WC'de ben de kustum o kokuda.

-Diğer anım yine ortaokulda. Biz müzik dersindeydik zil çaldı çıkıyoruz ve tam karşımda arkasını dönmüş kız vardı bende geçerim ya deyip daldım. Ve kıza dönük bir şekilde geçmeye çalışıyorum. Birden kızın arkasında takıldım ve geçmeye çalışıyorum hala çok kötü bir görsel çıktı. Kız arkasını dönüp ne yapıyorsun ya deyip kızdı biraz neyse ki sınıfta bağırıp çağırmadı adımız sapık diye çıkmadı.

-Yine ortaokulda 7. sınıfta oldu bu olay. Sınıfta aşırı yaramaz biri vardı hocalar ha bire kızardı. Ben arkadaşlar ile tenefüse çıktım. Sınıfta bir şey yapmış hoca benim çantamda ne varsa sinirden yırtmış çocuğun üstüne atmış 40 tane çanta var arasından benimkini bulmuş. Benim yanıma koştu biri hoca senin çantanı çöpe attı diye. Bende gittim baktım bütün eşyalar yerde birkaç tane defterim yırtılmış. Annem hocayla konuşmuştu o zaman sonradan bana neyi yırttıysa geri vermişti bu da böyle bir anım.

Birkaç tane daha var siz anlatın lise ortaokul anılarınızı.

Bu sene oldu bir arkadaşım varda bir anda arkadan geldi öyle bir cimciklediki bağıra bağıra küfür etmişim. Sonra hoca duymuş yanımıza geldi zor kurtuldum tutanaktan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı