Okul anılarınızı anlatın

Ortaokul 7.sınıfta kaç defa beni başkalarına karşı kışkırttılar kavga ettim bu senin annene küfür etti diye o zaman çocuğum ya safım neyse bir gün okulum en kilolu çocuğunu bana kışkırttılar annene küfür ediyor dediler gittim çocuğu dövdüm burnuna kafa attım burnu kanadı disipline gitmiştim tutanak yedim 1 hafta uzaklaştırma aldım okula gitmedim.

İlkokuldayken karşımda oturan arkadaşımın yemeğinin üstüne bütün tuz, karabiber, kimyon, nar ekşisi, limon suyu ve zeytinyağı boşaltmıştım.

Anaokul'dayken hoşuma giden bir kızı arkadaşı yanağından öpmüştü ben de gaza gelip kızın yanağından öpmüştüm. En son etrafına bakındığını hatırlıyorum.

Anaokul'dayken hoşuma giden bir kızı arkadaşı yanağından öpmüştü ben de gaza gelip kızın yanağından öpmüştüm. En son etrafına bakındığını hatırlıyorum.
Jantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Lisede ogretmen hakkinda "X hoca soyle yapiyor (X mudurdu bir de!)" derken karsimiza cikmasi, arkamizi donup kacmamiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…