mortal2345 Picopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #11 Finch0900 dedi: Şöyle saçma "manipülasyon" tekniklerine inanma. Ya şakalarına gül ya da uzak dur, böyle şeyler yaparsan daha büyük alay konusu olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu onların şakalarını ciddiye almadığını göstermek için öyle yapmasını önerdim yanlış bir yönlendirme yaptıysam kusura bakmayın
Finch0900 dedi: Şöyle saçma "manipülasyon" tekniklerine inanma. Ya şakalarına gül ya da uzak dur, böyle şeyler yaparsan daha büyük alay konusu olursun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu onların şakalarını ciddiye almadığını göstermek için öyle yapmasını önerdim yanlış bir yönlendirme yaptıysam kusura bakmayın
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.854 Çözümler 36 18 Şubat 2024 #12 mortal2345 dedi: Hocam ben onu onların şakalarını ciddiye almadığını göstermek için öyle yapmasını önerdim yanlış bir yönlendirme yaptıysam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Büyüklük sende kaldı hocam. Ben biraz agresif çıkışıyorum arada. O taktik işe yaramaz ama. Özellikle meslek lisesi tarzı bir yerse, pişman ederler.
mortal2345 dedi: Hocam ben onu onların şakalarını ciddiye almadığını göstermek için öyle yapmasını önerdim yanlış bir yönlendirme yaptıysam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Büyüklük sende kaldı hocam. Ben biraz agresif çıkışıyorum arada. O taktik işe yaramaz ama. Özellikle meslek lisesi tarzı bir yerse, pişman ederler.
mortal2345 Picopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 166 Çözümler 2 18 Şubat 2024 #13 Finch0900 dedi: Büyüklük sende kaldı hocam. Ben biraz agresif çıkışıyorum arada. O taktik işe yaramaz ama. Özellikle meslek lisesi tarzı bir yerse, pişman ederler. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız hocam anlayaşınız için teşekkür ederim
Finch0900 dedi: Büyüklük sende kaldı hocam. Ben biraz agresif çıkışıyorum arada. O taktik işe yaramaz ama. Özellikle meslek lisesi tarzı bir yerse, pişman ederler. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız hocam anlayaşınız için teşekkür ederim