Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #11 Silinen üye dedi: Önce biçimlendirip sonra yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır biçimlendirdim şimdi yazıyor Rufus.
Silinen üye dedi: Önce biçimlendirip sonra yazdırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır biçimlendirdim şimdi yazıyor Rufus.
J jetboy_hrn1990 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 1.120 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #12 Bilgisayarda virüs varsa USB bellekte aynı şekilde gizli dosyalar oluşur. Bu tarz çalışır o virüsler.
Bilgisayarda virüs varsa USB bellekte aynı şekilde gizli dosyalar oluşur. Bu tarz çalışır o virüsler.
Hikaru Nakamura Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #13 jetboy_hrn1990 dedi: Bilgisayarda virüs varsa USB bellekte aynı şekilde gizli dosyalar oluşur. Bu tarz çalışır o virüsler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten virüsler yok oldu Malwarebytes ile tam taratma yaptım 2 saat sürdü ama ben yinede kendimi güvene alıyorum. USB'yi zaten biçimlendirdim. PC'de virüs yok. Hadi beyler ben yavaştan yüklemeye gideyim yükleyince size haber veririm.
jetboy_hrn1990 dedi: Bilgisayarda virüs varsa USB bellekte aynı şekilde gizli dosyalar oluşur. Bu tarz çalışır o virüsler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam zaten virüsler yok oldu Malwarebytes ile tam taratma yaptım 2 saat sürdü ama ben yinede kendimi güvene alıyorum. USB'yi zaten biçimlendirdim. PC'de virüs yok. Hadi beyler ben yavaştan yüklemeye gideyim yükleyince size haber veririm.