Artık istesende geçemiyorsun (para ile alakalı degil) biri özetlemişti belki yanlış özetlemiştir ama mevzu aynıOkulu bırakmayın açığa geçin, en azından diplomanızın olması şart.
Durum böyleyse yapacak bir şey yok. Ama okulu bırakmak da saçmalık, eğitim sisteminin ve öğretmenlerin kalitesizliğine tek çözüm yeni yönetmelikler ve iyi bir eğitim sistemi.Artık istesende geçemiyorsun (para ile alakalı degil) biri özetlemişti belki yanlış özetlemiştir ama mevzu aynı
Acık liseye gecebilmek icin
1-Okumandan mahrum bırakacak bir sakatlık falan
2-Anne veya baban öldüyse (Allah korusun bu arada)
3-Milli bir sporcu olmak gerekiyor
Adam resmen insanlara zorla okul okutmaya çalışıyor şu ana kadar gelmiş gecmis en kötü milli egitim bakanı
İnsallah hocam. Umarim en yakın zamanda düzelir bu egitim. Açığa geçme sebeplerine baksanıza. ne yani illa bir yerlerimi kırmam mı lazım açık okumam icin?Durum böyleyse yapacak bir şey yok. Ama okulu bırakmak da saçmalık, eğitim sisteminin ve öğretmenlerin kalitesizliğine tek çözüm yeni yönetmelikler ve iyi bir eğitim sistemi.
Herkese merhaba, 15 yaşındayım.10. sınıfa gidiyorum. Okuldayken zamanımı kaybettiğimi düşünüyorum ve potansiyelimi kullanamadigimi görüyorum. Son 2 ders çoğu kişi dersi dinlemeyi birakiyor, uyuyor (sırada 80 dk oturuyoruz) ayrıca hocalar da bizi köle gibi görüp eski esprileriyle dersi geçiriyor. Derste konuşmamıza bile izin vermiyorlar. Görünce bize kızıyorlar.
Okula giderken servise 1500 lira veriyorum. Test kitabi için bir sürü para gidiyor ve bize saçma sapan ezberi bilgiler öğretiyorlar.
Bütün bunlar böyleyken sizce okula gitmek mantıklı mı, okulu bırakırsam ne olur?
(Anadolu lisesindeyim.)
Dostum ailen izin veriyorsa açığa geç derdim ama o kaldırıldı ben okuldan nefret ediyorum ama zorunlu gidiyorum sana tavsiyem maalesef sabretmen ha dersen ben e ticaret veya baba mesleği yaparım hemen geç şu şartlarda okul tamamen zaman kaybı boş bomboşların olduğu bir yerHerkese merhaba, 15 yaşındayım.10. sınıfa gidiyorum. Okuldayken zamanımı kaybettiğimi düşünüyorum ve potansiyelimi kullanamadigimi görüyorum. Son 2 ders çoğu kişi dersi dinlemeyi birakiyor, uyuyor (sırada 80 dk oturuyoruz) ayrıca hocalar da bizi köle gibi görüp eski esprileriyle dersi geçiriyor. Derste konuşmamıza bile izin vermiyorlar. Görünce bize kızıyorlar.
Okula giderken servise 1500 lira veriyorum. Test kitabi için bir sürü para gidiyor ve bize saçma sapan ezberi bilgiler öğretiyorlar.
Bütün bunlar böyleyken sizce okula gitmek mantıklı mı, okulu bırakırsam ne olur?
(Anadolu lisesindeyim.)
Devamlılığı olan bir işte çırak olarak çalışıp işi öğrenirsen okuyanlara bile acırsın. Fakat yeni düzenlenme ile açık liseye girişler zorlaştırıldı ve hiçbir şekilde giremiyoruz. Kendimden biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.