Kk bende okul değil de hayatım boyunca dışlandım anaokulunda arkadaş edinmek için takım değiştirdim hiç olmadı ilkokulda annemin arkadaşının çocuğu vardı büyük ihtimal annemin arkadaşı olduğu için yanımdadır şu an ortaokuldayım o arkadaşım ve diğerleriyle hep durdum ortaokulda aynı sınıfdaidik 4'lü yapmıştık hoca ayırdı üzüldük benimle diğer Ark'ım ayrılmamıştık ama oda bir gün tahtayı göremiyorum die yanımdan gitti şu an tek başıma 2 kişilik sırada oturuyorum... Ondan önce İngilizce hocam sevdiği kişilere takılıodu arkadaşca ama bana daha soğukdu ya da genellikle duygularımı ifade edemediğim için çok ruhsuz duygusuz görünüodum hocada o yüzden öyle yapmış olabilir saçım uzundu kabarıktı hoca bir ara gel para vereyim saçlarını kestir dedi çok soğuk bir şekilde dedi zaten dışlanan biri olarak bir de arkadaşlarm tarafından dalga geçilince mesela şöyle demişti sınıftan biri "kafasına s*çılmış yürü git" demişti hocanın dediklerinedee bir şey diemiodum rehber hocasına gitsem olay büyüycekdi duygularımı ifade edemiyordum tipsizdim artık dayanamıodum bir de sevdiğim birisi vardı ona söylemedim ortaya çıktı kim olduğunu bilmiyorum gitmişler söylemiş kızda yanıma gelip gülerek akadaşıyla biliyorum demişti o an çok pis koymuşdu bunlar üst üste olmuştu artık bir gece *ntih@r etmeyi bile düşündüm ortaokulda ya bunlardan sonra sağlık problemleri geldi boynumda skolyoz varmış sanrm doktor ergenliktende olablr dedi çok acıo boynum artık dayanamıorum bu yaşta bunları yaşamasaydım daha iyi bir durumda olablrdm inanmiosan Discord vereyim her şeyi detaylıca anlatabilirim her gece sabahlıorum uyuyamıyorum haftanın 5 günü ağır en az 5-8 kiloluk çantayla boynumda skolyoz varken okula gidip sadece sıraya uzanıp dersi dinleyerek monoton sıkıcı hiçbişeyden zevk almayan bir hayat yaşadım buradan sonrasında düzelir miyim bilemiyorum eğer kendimi biraz toparlarsam psikologa gideceğim fiziksel ruhsal olarak bunalımdayım şu anda.
Selamlar arkadaşlar bugün sizlere içimi dökmek için buradayım. Evet doğru duydunuz, hayatım boyunca dışlandım, dışlanmaya devam ediyorum. Sınıfta herkes benden nefret eder, asosyalim ve dışlanıyorum. Benim gibi birileri var mı yoksa sadece bu hayatta dışlanan ben miyim?
Dostum konu açılalı neredeyse 1.5 yıl olmuş ama açıkçası yorum yapmak gerekirse şu anda 11.sınıfım bitiyor 16 yaşındayım erken başladığım için 11.sınıfım 12'de zaten okulum bitiyor lise hayatım bitti denilebilir 12.sınıfı saymıyorum bile lise hayatım boyunca rezil bir şekilde başladım rezil bir şekilde bitirdim ve açıkçası şu an dışlanmıyorum kendime dostlar edindim karşı sınıflardan efendi insanların olduğunuda gördüm okulda onlarla sohbet ediyorum eve geliyorum bu kimseye yaranmak zorunda değilsin karşına elbet iyi insanlar çıkıyor ben o zamanlar depresyonda olduğum için arkadaş seçimimde hatalar yaptım ama hatalarım bana kaliteli insanlarla tanışmama sebep oldu ben o gün serseri tipli birisiyle arkadaşlık kursaydım şu an hayatım daha berbat olabilirdi sana tavsiyem kimseyi takma çünkü okul bitince herkes kendi hayatına bakar asosyal olmakta kötü bir şey değil ben o zamanlar bunalımdaydım.
Kk bende okul değil de hayatım boyunca dışlandım anaokulunda arkadaş edinmek için takım değiştirdim hiç olmadı ilkokulda annemin arkadaşının çocuğu vardı büyük ihtimal annemin arkadaşı olduğu için yanımdadır şu an ortaokuldayım o arkadaşım ve diğerleriyle hep durdum ortaokulda aynı sınıfdaidik 4'lü yapmıştık hoca ayırdı üzüldük benimle diğer Ark'ım ayrılmamıştık ama oda bir gün tahtayı göremiyorum die yanımdan gitti şu an tek başıma 2 kişilik sırada oturuyorum... Ondan önce İngilizce hocam sevdiği kişilere takılıodu arkadaşca ama bana daha soğukdu ya da genellikle duygularımı ifade edemediğim için çok ruhsuz duygusuz görünüodum hocada o yüzden öyle yapmış olabilir saçım uzundu kabarıktı hoca bir ara gel para vereyim saçlarını kestir dedi çok soğuk bir şekilde dedi zaten dışlanan biri olarak bir de arkadaşlarm tarafından dalga geçilince mesela şöyle demişti sınıftan biri "kafasına s*çılmış yürü git" demişti hocanın dediklerinedee bir şey diemiodum rehber hocasına gitsem olay büyüycekdi duygularımı ifade edemiyordum tipsizdim artık dayanamıodum bir de sevdiğim birisi vardı ona söylemedim ortaya çıktı kim olduğunu bilmiyorum gitmişler söylemiş kızda yanıma gelip gülerek akadaşıyla biliyorum demişti o an çok pis koymuşdu bunlar üst üste olmuştu artık bir gece *ntih@r etmeyi bile düşündüm ortaokulda ya bunlardan sonra sağlık problemleri geldi boynumda skolyoz varmış sanrm doktor ergenliktende olablr dedi çok acıo boynum artık dayanamıorum bu yaşta bunları yaşamasaydım daha iyi bir durumda olablrdm inanmiosan Discord vereyim her şeyi detaylıca anlatabilirim her gece sabahlıorum uyuyamıyorum haftanın 5 günü ağır en az 5-8 kiloluk çantayla boynumda skolyoz varken okula gidip sadece sıraya uzanıp dersi dinleyerek monoton sıkıcı hiçbişeyden zevk almayan bir hayat yaşadım buradan sonrasında düzelir miyim bilemiyorum eğer kendimi biraz toparlarsam psikologa gideceğim fiziksel ruhsal olarak bunalımdayım şu anda.
Aynı hayatı yaşıyor gibi bir şeyim. Bu sebepten açığa geçeceğim.
Sen nasıl dayandın 12'ye kadar bilmem ama benden bu kadar. Açığa geçiyorum. Tebrik ederim. 9. sınıfım.
Açıktan okuma konusuna gelirsek açığa geçtiğim zaman ders hiç çalışmayacağımı bildiğim için açık işine bulaşmadım konu açıldığı zamanlardapsikolojik olarak çökmüştüm 10.sınıftım o zaman ilk kez bir kıza aşık olmuştum ve red yediğim alay konusu olduğum zamandı o yüzden orada daha da çok bunalımdaydım şu an boylu posluyum kimseyide takmıyorum herkesede tavsiye ederim 2 3 serseri için açığa aldırmaya değmez.
Ben şöyle söyleyeyim ilk başlarda derslerime bakıyordum hatta edebiyat dersinde sınıf 1.si olmuştum. Olaylar yaşandıktan sonra küstüm okula. Açığa geçersem tekrardan derslerime bakarım ama bu şekilde devam edersem hiçbir şey yapamam. Şu anda ise derslerim berbat. Toparlamaya da çalışmayacağım.