Okul hayatım çok kötü

Proje ödevi alıp geçeceğim nasıl olsa matamatikten türkçeden. Öyle düşüncem var zaten öyle olup geçeceğim sınıfı

Proje ödevi alıp geçeceğim nasıl olsa matamatikten türkçeden. Öyle düşüncem var zaten öyle olup geçeceğim sınıfı
hocam bir tane 50den aşşağı notum var bide hoca performansa G yaptı ortalama 20 taktir teşekkür alamıyorum ben takir teşekkür almak istiyom

hocam size de danışmka istedim acaba Cuma günü nakil onaylanacak ya acaba sınavlarım orada geçerli olacak mı olursa da nasıl olacak bir de tekrar mı sınav mı olacağım? sağlık lisesinden anadolu lisesine geçeçem bide artı anatomi sağlık dersleri meslek dersleri var düz liseye geçince bu dersler otomatikmen silinecek mi ???

Benden daha kötüleri varmış. Haline üzülüyorum hayatın düzene girer inşallah.

İnşallah hocam acaba temel dini bilgiler Anadolu liselerinde var mı?

Bir de hocam soru sormuştum tavsiyenizi alabilir miyim?

İnşallah hocam acaba temel dini bilgiler Anadolu liselerinde var mı?

Bir de hocam soru sormuştum tavsiyenizi alabilir miyim?

Hocam bir de adabu maışeret de Anadolu da var mı biz sağlıkta görüyoz Anadolu da görür müyüm?

Temel dini bilgilerim 20 sadece diğerleri iyi. Hocam sizde mi benim gibisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet hocam çok takmıyorum okulu pozitif yaşamaya çalışıyorum.

Öyle şeyler okuldan önce öğreniliyor.

Hocam o ne demek gerçekten mi? Ya bize sağlık lisesindeyim öğretiyorlar size öğretmiyorlarsa o zaman ben Anadolu lisesine geçeceğim ya bize de öğretmezler o zaman düşük puanlı dersim gidiyor.

Öyle şeyler okuldan önce öğreniliyor.

Hocam bende sağlık dersleri ve meslek dersleri var ya cuma günü nakilim oldu diyelim, Anadolu lisesine geçtim, o zaman meslek dersleri ve sağlık derslerimin notu silinir mi?

Hocam o ne demek gerçekten mi ? Ya bize sğalık lisesindeyim öğretiyorlar size öğretmiyorlarsa o zaman ben anadolu lisesine geççem ya bize de öğretmezler o zaman düşük puanlı dersim gidiyor
Benim yaşım o kadar büyük değil hocam.

Mantiken silinmemesi gerekiyor.

Eğer gerçekten maddi durumun çok iyiyse güzel bir yatırım yap yüksek bir gelir kazanmaya başla bence boş ver okulu (maddi durumun iyiyse tabii) kendin okulsuz da gelirin olduğu ve stresin kaygın geçeceği ve geçtiği için zamanın bol olacak o yüzden kendin okulsuz da öğrenebilirsin ve yapabilirsin kendi projelerini bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…