Okul hayatım çok kötü

Böyle bir konu açmak gerçekten istemiyordum. İçimi dökeceğim ve konu başka yerlere gidebilir.
Merhaba. Ben 9.sınıf öğrencisiyim. Okul hayatım çok kötü. Aile hayatım çok kötü. Kendi hayatım çok kötü. Her şey çok kötü artık dayanamıyorum bana yardım edin. Okul sınavlarım çok kötü geçiyor dersleri yapamıyorum. Babam sürekli kötü geçince sende bir şey yapamıyorsun çok kötüsün diyor. Yarın kimya sınavım var yine kötü geçeçek. Anlamıyorum olmuyor. Ayağa kalkmaya çalıştım ama sadece batıyorum. Çırpınıyorum olmuyor. Hocalarım beni seviyor ama sınavları yapamıyınca gözlerinden kaçıyorum. Okul ger*ze*alı arkadaşlarımdan bıktım. Kimse beni anlamıyor. Allah bana yardım eder diye dua ediyorum ama olmuyor. Allah'a karşı olan inancım tükendi. Bunu. Sağlık okuyorum zamanım bitti. Nakil alacağım gideceğim. İyi bir okula. Ders yapamıyorum yarın sınavım var yine kötü geçeçek. Yine yine yine yine. Olmuyor olamıyor. Ümidim kesildi. Vücüdumu taşıyamıyorum yorgunluktan. Stresten okulda karnım ağrıyor. Dersleri yapamıyorum. Beni sevenler var ama yapamıyorum. Arkadaş çevrem yok asosyalim. Bunaldım patlayacağım. Üniversite hayallerim var ama yıkıldım. Yardım edin tavsiye edin bir de şey diyeceğim sınavlarım kötü. Cuma günü nakil onaylanacak ya acaba sınavlarım orada geçerli olacak mı olursa da nasıl olacak bir de tekrar mı sınav mı olacağım? Performanstan g notum var ortalamam düştü bıktım.

Aynı zamanda psikolojim çöktü destek almak istiyorum ama alamıyorum.
Nasıl becerdin bu derslerin notlarını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı