Okul hayatına geç başlayan birisi okulu bitirebilir mi?

Hocam 80TL'ye 1 muşta veya çakı alıp racon kesiceksiniz ya da arkadaş ortamınızı genişleticeksiniz veya kas yapacaksınız ortaokuldaki insanlar çok kibirli oluyorlar kendilerini bir şey sanıyorlar ergen oldukları için normaldir.

En yakın halk eğitim merkezine sorabilirsin. Onlar açık öğretim işlerine bakıyorlar.

Öz güven problemim var bir de anksiyete aynı zaman da

En yakın halk eğitim merkezine sorabilirsin. Onlar açık öğretim işlerine bakıyorlar.
Cidden sizce bu açığımı kapatıp okuyabilme şansım var mı yoksa artık okuldan ümidi kesip bir işe girip çalışmam mı gerek

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin de liseli olduğunu tahmin ediyorum. Adamın zaten ortaokula dönmeyeceğinin farkında ol biraz. Açıktan bitirir, hatta liseyi de açıktan bitirmeli ki böyle kafa karıştıran önerilere kulak asıp hayatını karartmaz.

bir de 1. sınıftan başlamasam 7 sınıf derslerini sorsam halk eğitime falan onlar yardımcı olur mu böyle bir imkanım var mı 1 sınıftan başlamak kafamı çok karıştırır çok konu var çünkü

şu anda 17 yaşındayım

Çalışın güzel bir meslek lisesi tutturun lise bittikten sonra da çalışın.

(Polislik sınavınada girip şansınızı deneyebilirsiniz.)

Öz güven problemim var bir de anksiyete aynı zaman da

Nerede oturuyorsunuz hocam kendinize biraz güvenin yumruk alıştırması yapın 5kg dambıl alın 2 tane her gün 10x2 set 1 hafta yapın 3 gün dinlenin ben açıkçası kimseyle yumruk yumruğa dövüşmedim fakat beni aşağılayana da yumruk atmam tartışırım genelde kafasına bir şeyler geçiriyorum daha iyi oluyor.

pandemi dönemi oldu bu olay 2020 yılın da

Hocam tükürseniz ölecek çocuklar alay ederlerse acımayın teknik olarak aynı sınıfa gidiyorsunuz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…