SeyitAli253
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Arkadaşlar selam 17 yaşındayım ve 7 sınıfa gidiyorum. Yasal olarak şu anda neden 7 sınıfa gidiyorum kalmadım sınıfta kalmadım bunu bilin yeterli, 5 sınıfa geçtiğim de yaşıtlarım benimle alay etti aşağıladılar dalga geçtiler psikolojimi iyice bozdular, ve ben de bıraktım ve 3 sene okumadım, ama pandemiden dolayı 7 sınıfa kadar geçtim. Şimdi açık öğretimden tekrar başlasam üniversiteye kadar okusam bitirebilir miyim mümkün mü? Yapamam diye çok korkuyorum, hayatım da okumaktan başka çarem yok evet. Elim yüzüm düzgün kibarım, insanları kırmayı sevmem, genellikle ben kırılırım, çok duygusalım, hiçbir şeyi hatırlamıyorum ne çıkarma ne bölme ne kesirler falan. Okumakta istiyorum sizce bu açıkları kapatabilmem mümkün mü veya nasıl kapatabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Alay etmeyin.
Okulu bitirin önemli ama iş konusunu soracak olursan pek söyleyecek bir şeyim yok ülkede egitim hakkı yok.