Benim attığım daha yeni model, p24'ten sonrası yıl. Ama çok fazla fark yok, daha ucuzsa alabilirsiniz. Ama aynı fiyattalarsa yenisini öneririm.
Teşekkürler, benzer fiyatlar. Ondan alıp geçeyim o halde, birde stand alırım tamamdır.
Benim attığım daha yeni model, p24'ten sonrası yıl. Ama çok fazla fark yok, daha ucuzsa alabilirsiniz. Ama aynı fiyattalarsa yenisini öneririm.
Hocam teşekkür ediyorum tekrar sana.
Önerdiğin monitörü aldım, hatta 50 lira fazla verip standı hareketli olan DELL S2421HS modelini aldım 1200 liraya. On numara beş yıldız bir monitör çıktı. Macbook'un yanında son derece şık görünüyor. Benim öyle oyunlarla, monitörün hızıyla falan alakam yok söylediğim gibi. Gelince standart monitör testlerini yaptım, hiçbir sıkıntısı yok. Youtubedan açtığım 4k videoyu felaket derecede güzel bir şekilde izleyebiliyorum, çok canlı, güzel renkleri var. Ayrıca istediğim gibi 2 tane dosyayı yan yana görüp rahatça okuyabiliyorum, yazılar gayet net.
Alçalıp yükselmesi biraz limitli, aşırı yükselmiyor, yani önüne mac i koyup kullanamıyorum, ekranın alt çeyreğini kaplıyor. Fakat buna gerekte yokmuş, altına kitap koyup denedim, haddinden fazla yüksek oluyor monitör, kafamı kaldırıp bakmam gerekiyor. Görebildiğim tek eksiği, usb çıkışı yok. Fakat benim ihtiyacım olmadığından hiç önemli değil bu konu.
Sadece parlaklık ayarında biraz ideali bulmam gerek, hem ekran boyu alışkın olduğumun 2 katına çıktığından, hemde çok parlak olduğundan biraz rahatsız etti. Onu da comfortview özelliği ve düşük parlaklık ile aşacağıma inanıyorum.
İleride almayı düşünen olursa öneririm, tekramarket adlı satıcıdan aldım, streç film ile sarıp kendi kutusunda göndermişler. Yağmurdan ıslanır diye endişe etmiştim ama yurtiçi kargo dikkat etmiş, yağmur görmemiş.
Almayı düşünenlere öneririm, hem güncel yeni bir model, hemde oldukça şık.
Ve bu arada, iyi ki 27" almamışım. Mağazada ufak gibi geliyordu ama 24" bile ev ortamı için gayet büyük. Kapladığı hacimden çok, yakından parlak bir ekrana bakmak problem. Birde 32" mi alsam diye düşünmüştüm, iyi ki öyle bir şey yapmamışım, insanda ciddi göz sorunlarına yol açabilir. Çok ekran alanı gerekiyorsa bile 2 farklı monitör alıp gerektiğinde 2. ekranı açmak daha iyi bir çözüm, bütün görüş alanımı kaplayacak 32" bir ekrana 60-70 cm den bakıp bilgisayar kullanmayı düşünemiyorum.
Teşekkürler yardımcı olan herkese, iyi forumlar