Oyun hiç oynamıyorum. Excel, Word yazma, PDF okuma, Zoom'dan ders izleme, nadiren YouTube video izleme için bir monitör ihtiyacım var. Temel amaç yazma ve okuma, hızı önemsiz.
Renkleri canlı olsun, flicker Free - göz yormama özelliği olsun, mavi ışık filtresi özelliği olsun yeter.
IPS panel, Full HD, 24" olmalı.
Yükseklik ayarı olsa iyi olur, laptopu önüne koyup monitörü en üst ayara çıkarıp arkasında kullanacağım. Ama şu monitör çok iyi mutlaka bunu al ama yüksekliği sabit derseniz, duvara sabitleme kolu da alabilirim, çok problem değil.
Benim bulduklarım;
ViewSonic VG2448 => 1300 lira, görünüşü en çok hoşuma giden bu oldu.
Dell P2419h => daha önce kullanmıştım, fena değildi.
ASUS VP249QGR => 1500 lira, yükseklik ayarı yok ama çok satılan bir model, yorumları çok iyi.
Renkleri canlı olsun, flicker Free - göz yormama özelliği olsun, mavi ışık filtresi özelliği olsun yeter.
IPS panel, Full HD, 24" olmalı.
Yükseklik ayarı olsa iyi olur, laptopu önüne koyup monitörü en üst ayara çıkarıp arkasında kullanacağım. Ama şu monitör çok iyi mutlaka bunu al ama yüksekliği sabit derseniz, duvara sabitleme kolu da alabilirim, çok problem değil.
Benim bulduklarım;
ViewSonic VG2448 => 1300 lira, görünüşü en çok hoşuma giden bu oldu.
Dell P2419h => daha önce kullanmıştım, fena değildi.
ASUS VP249QGR => 1500 lira, yükseklik ayarı yok ama çok satılan bir model, yorumları çok iyi.