Valla okul güzel okul.Ben lise hayatımda her gün 22 km gidip geldimÖnemli olan okulu sevip sevmemen, sana eğitim konusunda yeterli eğitimi verip vermemesi.
Katlanabileceğini düşünüyorsan yapabilirsin. Servisler de otobüslerle aynı sürede gider. Oradan otobüs geçerken boşu boşuna her ay ortalama 800 lira servise vermeye gerek yok. Bisikletiniz varsa bisikletle de gidebilirsiniz eğer çok tehlikeli bir yol değilse.
Merhaba arkadaşlar, 11. sınıf oldum, şu anki meslek lisemden kurtulmak için tek çare kaldı. Sizce 4.9 km araçla 30 dk falan sürer galiba. Sizce can sıkar mı? Veya servis tutsam ne kadar ister aylık?
Not: Bir arkadaşım belediye otobüsü ile gidiyor sordum 35dk falan sürüyormuş.
Biz şehirden 40 dk uzakta okuyorduk. Şehir de kar yok iken bizim okulda vardı sen düşün ve ona rağmen çok eğleniyorduk 12 kişi fena takılıyorduk bence değer ama sen bilirsin.
Benim gittiğim yer daha uzaktı. Değer bu arada.
Hocam çekilir ama 4km nasıl 30 dakika anlamadım bizim burada 10-15 dakika. ben evden sanayiye 10 km yolu 20-30 dakika da gidiyorum.Merhaba arkadaşlar, 11. sınıf oldum, şu anki meslek lisemden kurtulmak için tek çare kaldı. Sizce 4.9 km araçla 30 dk falan sürer galiba. Sizce can sıkar mı? Veya servis tutsam ne kadar ister aylık?
Not: Bir arkadaşım belediye otobüsü ile gidiyor sordum 35dk falan sürüyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.