Okul için 4.9 km çekilir mi?

Ben lise hayatımda her gün 22 km gidip geldim :) Önemli olan okulu sevip sevmemen, sana eğitim konusunda yeterli eğitimi verip vermemesi.
Valla okul güzel okul.

Katlanabileceğini düşünüyorsan yapabilirsin. Servisler de otobüslerle aynı sürede gider. Oradan otobüs geçerken boşu boşuna her ay ortalama 800 lira servise vermeye gerek yok. Bisikletiniz varsa bisikletle de gidebilirsiniz eğer çok tehlikeli bir yol değilse.

Bisiklette ailem izin vermezde ve tehlikeli, servis ücreti ne kadar tutar tahminen yıllık vs?

Merhaba arkadaşlar, 11. sınıf oldum, şu anki meslek lisemden kurtulmak için tek çare kaldı. Sizce 4.9 km araçla 30 dk falan sürer galiba. Sizce can sıkar mı? Veya servis tutsam ne kadar ister aylık?

Not: Bir arkadaşım belediye otobüsü ile gidiyor sordum 35dk falan sürüyormuş.

Benim gittiğim yer daha uzaktı. Değer bu arada.

Merhaba arkadaşlar, 11. sınıf oldum, şu anki meslek lisemden kurtulmak için tek çare kaldı. Sizce 4.9 km araçla 30 dk falan sürer galiba. Sizce can sıkar mı? Veya servis tutsam ne kadar ister aylık?

Not: Bir arkadaşım belediye otobüsü ile gidiyor sordum 35dk falan sürüyormuş.
Hocam çekilir ama 4km nasıl 30 dakika anlamadım bizim burada 10-15 dakika. ben evden sanayiye 10 km yolu 20-30 dakika da gidiyorum.

Çekilir. Lisenden memnun değilsen git. Her sabah İzmir'den Manisa/turgutlu'ya üniversite için gidiyordum. 3 saat civarında sürüyordu :D 30dk bir şey değil.

Dönüşü de 2.5 - 3 saat sürüyordu. Bayağı hayatım yollarda geçecekti. Sağ olsun korona çıktı. İlk senemin yarısını sadece yüz yüze işledik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı