Okul için Samsung Tab S9 VS Tab S10FE+

Arkadaşlar, okul için kullanacağım S9'un artıları ekran teknolojisi ve işlemcinin daha güçlü olması. S10FE+ ise ekranı daha büyük, hatta bayağı büyük, 13.1 inç ve daha güncel bir model. Sizler hangi modeli önerirsiniz? İkisi de aynı fiyat. Beni dört yıl boyunca götürsün, kasmasın, donmasın. Okulda rahatça not alabileyim.

S9 daha iyi bir tercih olur. Ekran büyüklüğü benim için çok önemli diyorsanız S10 FE+
Arkadaşlar, okul için kullanacağım S9'un artıları ekran teknolojisi ve işlemcinin daha güçlü olması. S10FE+ ise ekranı daha büyük, hatta bayağı büyük, 13.1 inç ve daha güncel bir model. Sizler hangi modeli önerirsiniz? İkisi de aynı fiyat. Beni dört yıl boyunca götürsün, kasmasın, donmasın. Okulda rahatça not alabileyim.

S9 daha iyi bir tercih olur. Ekran büyüklüğü benim için çok önemli diyorsanız S10 FE+
S10Fe+'ın ekranı gereksiz büyük geldi bana 12 inç olsaydı onu alırdım ama 13.1 inç baya büyük, güblük hayatta taşırken sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.

S10 FE+ 7 yıl güncelleme garantisi sunuyor, bu yüzden okul için daha iyi. Oyun için S9 daha iyi olurdu.
S9 kaç yıl güncellem alıyor ?

S9'un ekranı biraz küçük geliyor ve güncelleme desteği kesilecek. S10FE+ ekran olarak büyük ve 7 yıl güncelleme desteği var. İşlemci olarak S9'dan zayıf fakat PDF ve not tutmak için 4 yıl götüreceğini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı