Okul için Windows vs Mac sistem

soru_yorum

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda kullandığım bilgisayar yavaşlamış durumda, ben de yenileme ihtiyacı duyuyorum. MacBook mu yoksa Windows bir bilgisayar mı almalıyım?

Mac olarak ya M2 işlemcili MacBook Air ya da M3 işlemcili MacBook Air.
Windows olarak ise aklımda HP Victus 16 R0038NT var, sizce hangisi daha iyi olur?

Şu anda kullandığım bilgisayar yavaşlamış durumda, ben de yenileme ihtiyacı duyuyorum. MacBook mu yoksa Windows bir bilgisayar mı almalıyım?

Mac olarak ya M2 işlemcili MacBook Air'ya da M3 işlemcili MacBook Air.
Windows olarak ise aklımda HP Victus 16 R0038NT var, sizce hangisi daha iyi olur?
Bilgisayarla ne yapacaksın basit işler ise MacBook al.

Mac olarak ya M2 işlemcili MacBook Air'ya da M3 işlemcili MacBook Air.

Windows daha iyi geldi en azından daha kapsamlı.

Ne işlemler yapacağına bağlı ancak gündelik işlerde uzun pil ömrü ve hafiflikten dolayı m işlemcili bir air öneririm. M1 bile olabilir.

Ağır işler için pro öneririm yine m işlemcili olması yeterli ancak ram minimum 16gb olmalı.

İşin içine oyun giriyorsada windows öneririm.

Mac olarak ya M2 işlemcili MacBook Air ya da M3 işlemcili MacBook Air.
Windows bilgisayar diye bir şey yok. Windows ve MacBook iki ayrı kavramdır.
Biri model iken biri işletim sistemidir. Ayrıca çoğu bilgisayarlarda FreeDOS dediğimiz işletim sistemleri yüklüdür ve istediğiniz işletim sistemini yüklemenize de izin verirler. Bilginiz olsun.

Sadece iş yapacaksan MacBook tavsiyemdir. Gösterdiğin HP bilgisayar ise bir oyuncu bilgisayarı. İş yapabilirsin fakat MacBook gibi yapamazsın. Bu bilgisayarlar rendere değil oyuna odaklıdır. Tam olarak bütçe belirtebilir misin?

Windows bilgisayar diye bir şey yok. Windows ve MacBook iki ayrı kavramdır.
Biri model iken biri işletim sistemidir. Ayrıca çoğu bilgisayarlarda FreeDOS dediğimiz işletim sistemleri yüklüdür ve istediğiniz işletim sistemini yüklemenize de izin verirler. Bilginiz olsun.

Sadece iş yapacaksan MacBook tavsiyemdir. Gösterdiğin HP bilgisayar ise bir oyuncu bilgisayarı. İş yapabilirsin fakat MacBook gibi yapamazsın. Bu bilgisayarlar rendere değil oyuna odaklıdır. Tam olarak bütçe belirtebilir misin?
50k altı olursa iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı