Okul ile Ankara gezisine gidilir mi?

Dexter Vex

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600 @ 4.40 GHz | MSI RTX 2060S @ 8 GB | 16 GB 3600 MHZ DDR4 RAM | 128 GB M2 SSD | 1.5 TB HDD
Herkese selam. Sizlere bir sorum olacak. Okulum Kilis'ten Ankara'ya gezi düzenliyor. Günübirlik bir gezi. 3 tane üniversite (ODTÜ, Bilkent, gazi) gezilecek, Anıtkabir'e ve meclise gidilecek. Üniversitelerin biriyle anlaşılmış açık büfe tarzında yemek yenilecek. Toplam fiyat 1500TL belirlendi. Şimdi sizlere sormak istediğim kısım şu, sizce gidilir mi? Ankaralı olduğum için biraz şüphe ediyorum gitme konusunda ama 29 Ekim'e denk getirecekleri için cumhuriyeti'in ilanının 100. yılında Anıtkabir'e ve meclise gitmeyi çok isterim. Gitmeli miyim sizce?
(Ek bilgi: 12. sınıfım)

Ankaralı iseniz gerek yok bence. O paraya gidip daha fazla kaynak alınabilir.
Evet katılıyorum ama son senem olduğu için o üniversiteleri görmek iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada dil öğrencisiyim.

Durumun varsa git. Arkadaşlarla yaptığın geziler güzel oluyor, anı olur sana en kötü. Hem kafanı da dağıtmış olursun. Verimli bir tatilin performansına faydası olur. Robot değilsin sonuçta, insan olduğunu unutmadan çalışman lazım.

Herkese selam. Sizlere bir sorum olacak. Okulum Kilis'ten Ankara'ya gezi düzenliyor. Günübirlik bir gezi. 3 tane üniversite (ODTÜ, Bilkent, gazi) gezilecek, Anıtkabir'e ve meclise gidilecek. Üniversitelerin biriyle anlaşılmış açık büfe tarzında yemek yenilecek. Toplam fiyat 1500TL belirlendi. Şimdi sizlere sormak istediğim kısım şu, sizce gidilir mi? Ankaralı olduğum için biraz şüphe ediyorum gitme konusunda ama 29 Ekim'e denk getirecekleri için cumhuriyeti'in ilanının 100. yılında Anıtkabir'e ve meclise gitmeyi çok isterim. Gitmeli miyim sizce?
(Ek bilgi: 12. sınıfım)

Eyer bütceniz! 1500 TL destekliyorsa ve sorun yoksa ankrara görülebilecek yer 1 gün gitmedin diye YKS de kalmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı