Okul internet geçmişini görür mü?

samisky35

Centipat
Daha fazla  
VPN ile okul internetine bağlıyız, benim arkadaş telefonu alıp malum sitelere girmiş şaka olsun diye. Bunu görebilirler mi? Görürler ise bişey olur mu?

Veri istenilen ve gonderilen butun internet sitesi IP'leri gözükür. Fakat kimin cihazından istenip gönderildiğini tespit etmek uzun zaman alır.
Bu yüzden otellerde oda numaranız sifrenizdir. Keza kurumsal sirketlerdede herkes kendi bilgileri ile ortak aga bağlanır. Eger okulunuzda ortak aga size ozel verilen sifre ile baglaniyorsaniz tespit etmesi cok kolay olur.

VPN ile okul internetine bağlıyız, benim arkadaş telefonu alıp malum sitelere girmiş şaka olsun diye. Bunu görebilirler mi? Görürler ise bişey olur mu?
Öncelikle, okulda bile 🟧⬛ açan arkadaşından biraz uzaklaş derim. Okulda İzlemeyiverin Be Kardeşim.

Soruya gelirsek, VPN ile bağlandığınız için göremezler diye biliyorum. VPNsiz bağlansaydınız görürlerdi. Ancak büyük ihtimal denetimi yapılmıyordur. Her türlü farketmezler yani. Yarın Bir Gün Bir Hocanın Gelip "Sen Niye ⬛🟧 Açtın La?" Demeyeceğine Göre Bir Problem Oluşmaz.

Okul göremez ama internet sağlayıcıları görür ona da uğraşıp bakcaklarini sanmiyorum.

Tamam tamam hocam anlamadık sanki😁(!)

Normalde kullandığınız her internette geçmiş kaydı tutulur fakat hukukş bir süreç olmadığı sürece bakmazlar onlara.

Tekrarda yapmamanız dileğiyle :)
Hocam sıkıntılı bir durum, sanki yalan söylemiş gibi geliyordur ama cidden durum böyle😁

Öncelikle, okulda bile 🟧⬛ açan arkadaşından biraz uzaklaş derim. Okulda İzlemeyiverin Be Kardeşim.

Soruya gelirsek, VPN ile bağlandığınız için göremezler diye biliyorum. VPNsiz bağlansaydınız görürlerdi. Ancak büyük ihtimal denetimi yapılmıyordur. Her türlü farketmezler yani. Yarın Bir Gün Bir Hocanın Gelip "Sen Niye ⬛🟧 Açtın La?" Demeyeceğine Göre Bir Problem Oluşmaz.
Yok ya izleyecek çocuk değil, şaka için açtı. Izlediğinide düşünmüyorum, en azından öyle umuyorum. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı