Okul kantininde çalışılır mı?

rauzy

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar lise kantininde sizce çalışılır mı? Endüstri günlükmin 900 TL. Okul ne zaman tatilse bize de tatil galiba nromalde kriptoya uğraşıyorum 2 3 ay sonra düzgün para kazanabilirim evden ama babam sürekli çalışmamı söylüyor. 7 8 yıldır ondan para istemememe rağmen uniyi falan da kendi kazandığım parayla bitirdim. Yaş 22.

Günlük 900 iyi para. Hafta sonu da tatil, okul olmadığı için çalışılır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar lise kantininde sizce çalışılır mı? Endüstri günlükmin 900 TL. Okul ne zaman tatilse bize de tatil galiba nromalde kriptoya uğraşıyorum 2 3 ay sonra düzgün para kazanabilirim evden ama babam sürekli çalışmamı söylüyor. 7 8 yıldır ondan para istemememe rağmen uniyi falan da kendi kazandığım parayla bitirdim. Yaş 22.

Güzel ve rahat meslek tek sıkıntısı iş bulabilmek iş ilanıyla kantinde çalışamazsın kantini bölgesini kiralayan kişi genelde yakınları ya da dostlarını çalıştırır.

Çalışılır. Ayrıca sadece teneffüsleri çalışacağın için iş yoğunluğu az.

Güzel ve rahat meslek tek sıkıntısı iş bulabilmek iş ilanıyla kantinde çalışamazsın kantini bölgesini kiralayan kişi genelde yakınları ya da dostlarını çalıştırır.

Dostum zaten yapan kişi halam bana söyledi gelir misin diye.

Sigorta yok günlük 700 TL imiş 10 saat kabul etmedim.

800'e çıkarmış gene az bence.

Son düzenleme:
Dostum zaten yapan kişi halam bana söyledi gelir misin diye.

Sigorta yok günlük 700 TL imiş 10 saat kabul etmedim.

800'e çıkarmış gene az bence.
Hocam 22 yaşındasınız. Sanayide çalışan 16 yaşındaki kuzenim zaten bu paraları alıyor, asla asgari ücretin altında ve sigortasız çalışmayın.

Asgari ücret civarı para var. Ayrıca rahat iş, elde tutulur bir meslek yoksa gidilebilir. Bir garsondan daha az iş yaparak aynı kazanmak gibi. Ama iş bulmak zor olur, sigortasız da sıkıntılı ama güvenilir adamsa denenir yine.

Asgari ücret civarı para var. Ayrıca rahat iş, elde tutulur bir meslek yoksa gidilebilir. Bir garsondan daha az iş yaparak aynı kazanmak gibi. Ama iş bulmak zor olur, sigortasız da sıkıntılı ama güvenilir adamsa denenir yine.

Asgari ücret civari değil ki, 16 bin yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı