Ya en komiğime giden de ne biliyor musunuz? Okullar kapatılsın diye zırlayanların hafta sonu fıldır fıldır AVM'lerde, orada burada fink atması. Anlayamıyorum bu insanları.
Bak güzel dostum, herkes ister okulda düzgün eğitim görmeyi. Evet şimdi kapansın diyenlerin çoğu açılmadan önce açılsın diyordu çünkü böyle olacağını bilmiyorduk. Eğer böyle olcağını bilsek kim isterdi ki? Hem sağlığımız önemli değil mi? Ve ki öğrencilerin çoğuna aşı hakkı hala gelmedi.
Sınıfımdaki insanların yarısından fazlası aşılı, ve maskesi takıyor. Daha bir vaka bile çıkmadı. Karşıdaki sınıf ise maskesini hiç takmadı, ve aşı olmadı. 2 haftada kapandı. Eğer aşılı olup maske takarsanız kolay kolay vaka çıkmaz bence.
Ankara Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Seval İzdeş, yoğun bakımdaki hastaların yüzde 90'ının aşısız ya da eksik doz aşılı olduğunu söyledi. Senin aksine benim kanıtlarım var. Aaa! Doğru. Sen Yoğun Bakım sorumlusundan da iyi bilirsin
Koronavirüse yakalanan genç ve yaşlı hastaların yoğun bakımlardaki oranı neredeyse aynı. Ortak noktaları ise aşı olmamaları. Uzmanlar bir an önce aşı yaptırılması konusunda uyarıyor.
Ne uzattınız be kardeşim? Bu kadar sevmiyorsanız gidin açıköğretime geçin. Sabah akşam evde PC başında takılacaklar diye okul kapansın diyorlar. Gençlerin hepsi ayakta grip gibi geçiriyor zaten. Yaşlılar da aşı sayesinde yoğun bakıma bile girmiyor. Ölenlerin hepsi aşısız ve kronik rahatsızlığı olanlar. Sokakta yürürken başınıza bir şey gelme olasılığından çok daha az virüsten ölme olasılığınız. Rahata alıştınız tabii.
Ya en komiğime giden de ne biliyor musunuz? Okullar kapatılsın diye zırlayanların hafta sonu fıldır fıldır AVM'lerde, orada burada fink atması. Anlayamıyorum bu insanları.