Okul maçları için kaleci eldiveni önerisi

Hamza41

Hectopat
Daha fazla  
Okulda sınıflar arası maçlar yapıyoruz.
Bunun için bir kaleci eldiveni alacağım. Kaliteli bir şey olmasına gerek yok hani el acıtması önlesin yeter.
Eldiven bunu beğendim fakat diğer yerlere göre ucuz ve stokta yok.
Önerebileceğiniz kaleci eldiveni varsa açığım. 100 TL bütçe.
Site güvenilir mi pek de çözemedim açıkçası.
site

Bence bunu değerlendirin en azından güvenilir ancak boyutunu bilmiyorum yaşınıza ve elinize uyarmı mağazada denemekte fayda var

Güvenilir değil gibi.
Bütün ürünleri tükenmiş gözüküyor ve logosu daha PNG bile değil.

Kardeşler Spor

Bunun için bir kaleci eldiveni alacağım. Kaliteli bir şey olmasına gerek yok hani el acıtması önlesin yeter.
site
Kardeşler spor diye bir siteyi ilk defa duyuyorum. Sanırım kardeşler pideden sonra buna geçtiler (!)

Dostum selam yaş 12 13 14'ü geçıkse 10 numara almanı onerırım eger 12 13 14 ise 8 numara almanı onerırım eldıven bu yorumları da gayet ıyı kendısıde gayet saglamdır. Bide bilek bandajıda var sağlam eldiven yani eldiven bu-

Kardeşler spor diye bir siteyi ilk defa duyuyorum. Sanırım kardeşler pideden sonra buna geçtiler (!)
bende hocam bu kadar ucuz ve stoksuz olmasından da belli gibi.

Bence bunu değerlendirin en azından güvenilir ancak boyutunu bilmiyorum yaşınıza ve elinize uyarmı mağazada denemekte fayda var
hocam 100 TL bütçe.

Dostum selam yaş 12 13 14'ü geçıkse 10 numara almanı onerırım eger 12 13 14 ise 8 numara almanı onerırım eldıven bu yorumları da gayet ıyı kendısıde gayet saglamdır. Bide bilek bandajıda var sağlam eldiven yani eldiven bu-
evet birde bunu düşünüyorum.
bunu alacağım zaten seçenek bulamazsam.

site

Hocam 100 TL bütçe ile alınabilecek eldivenlerin çoğu iyi bir arastirma ile alırsanız aşağı yukarı aynı okulda takmak için çok da kasmanıza gerek yok.

Dikkat etmeniz gereken şey eldivenin numarası eldiven elinize büyük gelmesin.

Hocam 100 TL bütçe ile alınabilecek eldivenlerin çoğu iyi bir arastirma ile alırsanız aşağı yukarı aynı okulda takmak için çok da kasmanıza gerek yok.

Dikkat etmeniz gereken şey eldivenin numarası eldiven elinize büyük gelmesin.
Bende öyle düşünüyorum hocam zaten fakat daha ucuz bişeyler varsa bakmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı