Okul müdürüne Instagram üzerinden yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Ben değil bir arkadaşım" :d İnanacağını sanmıyorum. Kim o arkadaşın derse ne diyeceksiniz?

Çocuk sigara içiyorsa müdür ne yapsın? Kulağından çeksin mi? Allah için kaç yaşındasınız böyle bir yönteme başvurdun.

Arkadaşın kimdi diye sorarsa ne diyeceksin

Arkadaşının telefon numarasını ver yada arkadaşını buraya getir derse vahiy yoluyla getirirsin artık.

Müdür belki korkutuyor da olabilir, bilemeyiz fakat yarın odasına gidip doğruyu söyle, özür dile. Doğruyu söyleyince bir şey kaybetmezsin, bilgine. Neden yaptığını sorarsa da anlatırsın artık.

Burada ispiyonculuğu savunmayın. Milletin sigara ya da alkol kullanması sizi ilgilendirmiyor. Umarım ceza alırsınız.

Okulda sigara içerken yakalanan öğrenciler için hem disiplin cezası hem de para cezası bulunmaktadır. Öğrencilerin reşit olmaması durumunda ise para cezasının üçte biri oranında indirim yapılarak aileleri bildirilir.

Galiba okulda içmiyor sigara ve alkolu.

Burada mesele bu değil, sigara içip içmemesini savunmuyorum. İlgili kişinin sataşması üzerine ispiyonlamış. Ayrıca okul içinde içtiğini de belirtmemiş. Birine akıl vermeden önce yazılan yazıları tam okuyun, cezasının olduğunu biz de biliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…