Okul nasıl bırakılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle güzel troller dilerim. Açtığınız konuları inceledim de 25 yaşındaki birinin şu konuları açmasının mümkünatı bile yok. Sen şimdi git babana yanlışlıkla dolaptaki o şişeden bir şeyler içtiğini söyle gereğini yapacağına eminim :).
 
Hayır. Ben bisiklet alacağım hiç borçlanmayacağım.
Hocam cidden konunun troll olduğuna eminim artık. Anlamak istemiyorsunuz ya da cidden yaşınız küçük. İnanın hayat o kadar tos pembe değil ya da Amerikan Rüyasını yaşamıyorsunuz.
 
Hocam cidden konunun troll olduğuna eminim artık. Anlamak istemiyorsunuz ya da cidden yaşınız küçük. İnanın hayat o kadar tos pembe değil ya da Amerikan rüyasını yaşamıyorsunuz.

Amerika'da bile baban zengin değilse bile bu hayat mümkün değil.
 
Git bir psikologa/psikiyatriye adı her neyse artık, derdini anlat. O sana gerekli cevabı verecek. Nasıl para kazanılır, nasıl tüm gün oyun oynanılır hepsini söylecek. Gerçekten bak. Yaşının kaç olduğunun bir önemi de yok onun yanında.
 
Forumda böyle insanları gördükçe gülesim geliyor. İyi misin arkadaşım sen ? Anlıyorum yaşın küçük eğlenecek bir şeyler arıyorsun da bu kadar da olmaz. Ailenden nasıl bir eğitim aldıysan artık. Yazık!
 
25 yaşında olma ihtimaliniz yok. Belli bir yerden sonra sıkılacaksınız oyunlardan. Ben de bir ara o triplere girdim. Sabah akşam oyun oynayayım, ders çalışmayayım falan. Ama olmuyor. Sıkılıyorsun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı