Okul Papara kart verdi

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
Okulum her öğrenciye özel Papara kart verdi. Bunlar nasıl kullanılıyor? Velilere bildiri filan gidiyor mu? Bizimkiler veli onay istediği için normal Papara açmıyolar bana. Bu okulun dağıttını normal kart gibi kullanabiliyor muyum yoksa her harekette bildirim gidiyor, izin mi gerekiyor?

Okulum her öğrenciye özel Papara kart verdi. Bunlar nasıl kullanılıyor? Velilere bildiri filan gidiyor mu? Bizimkiler veli onay istediği için normal Papara açmıyolar bana. Bu okulun dağıttını normal kart gibi kullanabiliyor muyum yoksa her harekette bildirim gidiyor, izin mi gerekiyor?

Mavi renk mi?

Papara EDU'mu kral.

Harcamalar kontrol altında​

Veliler kendi Papara hesaplarından öğrencilerinin yaptığı harcamaları anlık olarak takip edebilir.

Velilerin harcamaları takip edebilmesi için öğrencinin onay vermesi gerekir.

Papara Edu, öğrencinin yanında nakit para taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırmayı, öğrenciyi nakit parayla taşınan bakterilerden ve nakit parayla erişilebilen yasal olmayan ürünlerden korumayı hedefler.

Papara Edu Card'ın kantin dışında kullanımına izin verilmesi durumunda dahi Papara, alkollü içecekler satılan ve servis edilen yerlerde Papara Edu Card'ın kullanımına izin vermez.

Papara Edu ile çok yakında aileler çocuklarının tüketim alışkanlıkları takip edip, alerjen gıdaları tüketmesini de önleyebilecekler.

Eğer velisi olayı biliyorsa nakit para yerine o karta yükleme yapar o yüzden kırmasın. Ya veline haber etme olayı yada bi arkadaşınla anlaş o bim a101 gibi yerlerden nakit harcıyacağı zaman sen öde o da sana ödesin anca öyle olur yoksa çok büyük dert
Okul veya veli kontrol edebiliyorsa harcamalarını kır at direkt

Müşteri hizmetlerine sormanız durumunda detay alabilirsiniz, kartın resmini atabilir misiniz? Normalde edu kartlar denilen gibi kişiye özel olur, ne oldu da okul dağıttı ki? Az merak etmedim değil.

Papara uygulamasını yükle kartı hesabına tanımla sadece sana bildirim gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı