mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 18 Aralık 2020 #21 Ben de LGS'den kötü puan yaptım. Okul puanım yeten bir özel okula girdim ama devlet destekli bir okul. Yıllık fiyatı ekonomimizi zorlamıyor. 4000 TL civarı, ve sundukları hizmet güzel.
Ben de LGS'den kötü puan yaptım. Okul puanım yeten bir özel okula girdim ama devlet destekli bir okul. Yıllık fiyatı ekonomimizi zorlamıyor. 4000 TL civarı, ve sundukları hizmet güzel.
Ernesto Che Guevara Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #22 deathflow581 dedi: Sayısal alan kolay mıydı? Matematikte rahat 5 doğru yapılır mı? Genişletmek için tıkla... sayısal zordu. bak sana tavsiyem ders çalışmıyorsan bile kitap oku. Hatta çalışmadığım için pişmanım keşke çalışsaydım diyorum bazen.
deathflow581 dedi: Sayısal alan kolay mıydı? Matematikte rahat 5 doğru yapılır mı? Genişletmek için tıkla... sayısal zordu. bak sana tavsiyem ders çalışmıyorsan bile kitap oku. Hatta çalışmadığım için pişmanım keşke çalışsaydım diyorum bazen.
Gorgolye Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 443 18 Aralık 2020 #23 deathflow581 dedi: Bu deneme sonuçlarımı LGS sonuçları mı? Genişletmek için tıkla... Hayır okulumun deneme yapmaya başladıktan sonraki 5. deneme sonucu. Tabii şimdilerde biraz daha yüksek.
deathflow581 dedi: Bu deneme sonuçlarımı LGS sonuçları mı? Genişletmek için tıkla... Hayır okulumun deneme yapmaya başladıktan sonraki 5. deneme sonucu. Tabii şimdilerde biraz daha yüksek.