Okul saatlerinde ne yapılabilir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba okuldan bazen kaçıyoruz arkadaşlarla ve onların motorları var ve büyüklerle takılıyorlar bende hiçbir şey yapmıyorum bu yüzden eve gidiyorum ama eve de bazen gitmek istemiyorum. Dışarıda neler yapılabilir ekonomik olarak? Yani önceleri internet kafeye giderdim ama sıkıldım, şimdi ne yapabilirim?

Merhaba okuldan bazen kaçıyoruz arkadaşlarla ve onların motorları var ve büyüklerle takılıyorlar bende hiçbir şey yapmıyorum bu yüzden eve gidiyorum ama eve de bazen gitmek istemiyorum. Dışarıda neler yapılabilir ekonomik olarak? Yani önceleri internet kafeye giderdim ama sıkıldım, şimdi ne yapabilirim?

Yani yaptığınız iyi değil ama AVM gidebilirsiniz.

Yani yaptığınız iyi değil ama AVM gidebilirsiniz.
Hocam mesela cuma son 4 ders edebiyat, hiç çekilmiyor. Hocanın sesinin tizliğinden uyuyamıyoruz bizde böyle çıkıyoruz okuldan. AVM'de ne yapabilirim? Evet bir avm var fakat büyük değil mağazalar var sinema yeri var fakat dediğim gibi ne yapabilirim orda.
O biraz masraflı aslında, bana 2 saatlik bir şey lazım. 4 ders 2 saatte bitiyor sonuçta, sadece izmirin merkezine yani konak'a gitmek 3 ssaat sürüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı