Okul yolunda ne yapılabilir?

Toprak hocamda premium apk var diye biliyorum.
Hocam baktım fixlemişler.
Manga okuyabilirsin ya da manga falan sevmem dersen en basitinden kitap okuyabilirsin. Ona da yok dersen şöyle bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam fazlaca kitap okuyorum zaten.

Hocam link atar mısınız? Bulamadım ama gözümden mi kaçtı?
Hocam, önce google playden (android kullanıyorsanız tabii) "GBA Emulator" indirin. Sonra bu adresten save game yapıp oyunun ROM'unu indirin. Daha sonea emülatöre girip bu indirdiğiniz dosyayı seçip açın, iyi eğlenceler. Sadece bu oyunu değil, diğer GBA oyunlarını da oynayabilirsiniz.

Ders çalışabilirsin, yada serviste arkadaş edinip onlarla sohbet muhabbet edebilirsin.
Hocam otobüste ders çalışamam ben. Zaten evde de çok çalışmıyorum. Okulda iyi dinliyorum yetiyor.

Hocam, önce google playden (android kullanıyorsanız tabii) "GBA Emulator" indirin. Sonra bu adresten save game yapıp oyunun ROM'unu indirin. Daha sonea emülatöre girip bu indirdiğiniz dosyayı seçip açın, iyi eğlenceler. Sadece bu oyunu değil, diğer GBA oyunlarını da oynayabilirsiniz.
Hocam güzel oyunlar var, teşekkür ederim fakat bazı oyunları görmüyor. Sonic deniyorum mesela indiriyorum, taratıyorum bulmuyor. Sebebini biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Hocam otobüste ders çalışamam ben. Zaten evde de çok çalışmıyorum. Okulda iyi dinliyorum yetiyor.

Hocam güzel oyunlar var, teşekkür ederim fakat bazı oyunları görmüyor. Sonic deniyorum mesela indiriyorum, taratıyorum bulmuyor. Sebebini biliyor musunuz?
Zipten çıkardınız mı, dosya uzantısının .gba olması lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı