Okul üniformalı iken sigara içerken yakalanmak

MISAFIR OGRENCI

Centipat
Bugün okul çıkışı bakkalın önünde otururken yanıma bir araba yanaştı ve "Hayırdır? Sen ... okulundansın, değil mi?" dedi. Ben de evet dedim. Çünkü üstümde üniforma vardı. Ama hoca veya müdür falan değildi, bundan eminim. Okulda 1 2 defa gördüm. Sadece bana "bir daha içme" dedi. Ben de tamam dedim. Kulağında telefon vardı, galiba beni çekti diye düşünüyorum. Okul bayağı askeri lise gibi. Sizce bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla velini çağırırlar okulda olsan bide 1 paket sigarandan olursun. En iyisi öğle arası içmek

Okul içi cezalar konusunda işlem yapılabilmesi için olayın okul içinde yaşanması gerekir. Dışarıda -hukuken yaş sınırını saymazsak- içmekte serbetsiniz.

Sizi uyaran kişi bir öğretmen veya yetkili olsun olmasın size suç atmak yerine korumak için yapmış olabilir. Ailenizin de daha önceden haberi var demişsiniz, zannetmiyorum olayın ailenize gideceğini ancak giderse bile ailenize durumu güzel bir dille anlatırsanız anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum.

Bu arada siz iyi niyetli birine benziyorsunuz inşAllah sigarayı bırakırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…