Okul yolunda ne yapılabilir?

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  
Yarın kurs başlıyor ve sonra okul. Yol boyunca ne yapabilirim? En az yarım saat yol var okula. Telefonda çok internet harcatmayacak oyun önerisi vs. olabilir. Ne önerirsiniz?

Yarın kurs başlıyor ve sonra okul. Yol boyunca ne yapabilirim? En az yarım saat yol var okula. Telefonda çok internet harcatmayacak oyun önerisi vs. olabilir. Ne önerirsiniz?
Playlist yapıp dinleyebilirsin, NSS oynayabilirsin tam vakit öldürmeliktir, FM22 oynayabilirsin 30 dakikalık yol 30 saniye gibi gelir. Eğer otobüsle gidiyorsanız youtubeden video indirip izleyebilirsiniz.

Kızıl ordu dinle.
Hocam uzun süre beni oyalayacak bir şey arıyorum. Sadece gidiş yarım saat. Günde bir saat ve nerdeyse 1 yıl boyunca uğraşabileceğim bir şey arıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam deneyin 1 gün beğenmezsiniz tekrar yazarsınız buraya.

Hocam yarım saat çok uzun bir süre değil müzik dinlemenizi tavsiye ederim hem kursa giderken oyun oynamak saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…