Playlist yapıp dinleyebilirsin, NSS oynayabilirsin tam vakit öldürmeliktir, FM22 oynayabilirsin 30 dakikalık yol 30 saniye gibi gelir. Eğer otobüsle gidiyorsanız youtubeden video indirip izleyebilirsiniz.Yarın kurs başlıyor ve sonra okul. Yol boyunca ne yapabilirim? En az yarım saat yol var okula. Telefonda çok internet harcatmayacak oyun önerisi vs. olabilir. Ne önerirsiniz?
Hocam uzun süre beni oyalayacak bir şey arıyorum. Sadece gidiş yarım saat. Günde bir saat ve nerdeyse 1 yıl boyunca uğraşabileceğim bir şey arıyorum.Kızıl ordu dinle.
Hocam otobüs çok sıkıcı bir yoldan gidiyor. Zaten o otobüsün şoförleri bir garipDışarıyı seyret. Öne oturabiliyorsan şoförle konuşabilirsin.
FM ve NSS tam senlik dostum kesinlikle bak.Hocam uzun süre beni oyalayacak bir şey arıyorum. Sadece gidiş yarım saat. Günde bir saat ve nerdeyse 1 yıl boyunca uğraşabileceğim bir şey arıyorum.
Hocam NSS indiriyorum. Ona bir bakacağım.FM ve NSS tam senlik dostum kesinlikle bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.