Okula 1 yıl nasıl ara verilir?

12. sınıfa geçtim okula 1 yıl ara vermek istiyorum. Nasıl ara veririm? Direkt okula gitmeyi mi bırakacağım şimdi okula gitmesem her gün yok yazılacağım bana devlet boşuna kitap falan ayıracak, müdür babamı arayacak niye gelmiyor diye. Başka ara verme yolu var mıdır acaba?

Bu yaşlarda pek ciddiye alan olmaz seni yani milletin umrunda olmayacağından derdini sıkıntını dinleyen olmaz o yüzden büyük ihtimalle gitmez, sınıf tekrarı yaparsın. Gerçekten geçerli ciddi bir sebebin varsa yaz ona göre belki yol gösteren olur. Kafasına göre öyle ara vereyim olmuyor.

Kardeşim her türlü okula ara vermen için 18 yaşından küçük olduğun için her türlü ailene haber verirler

12. sınıfa geçtim okula 1 yıl ara vermek istiyorum. Nasıl ara veririm? Direkt okula gitmeyi mi bırakacağım şimdi okula gitmesem her gün yok yazılacağım bana devlet boşuna kitap falan ayıracak, müdür babamı arayacak niye gelmiyor diye. Başka ara verme yolu var mıdır acaba?
Neden ara veriyorsun?

18 yaşından küçük olduğunuz için ara vermek istersen ailenin dilekçesi ile yeterlidir. Lise son sınıf olduğunuz içinde müdür sıcak bakmaz.

Birde Devamsız 10.gün aileye uyarı verir. 2.kez gelmez isen aileye para cezası kesiliyor. 3. Kez gelmez iken rehber öğretmenin ve müdür evinize kadar ziyarete gelir.

Son düzenleme:
Geç ergenliğe girdim daha yeni uzamaya başladım yaşıtlarımdan kısayım, psikolojim bozuk antidepresan kullanıyorum, bütün ailemin psikolojisi bozuk araya okul girince fıttırasım geliyor. Ara verip psikolojimi duzeltmeye çalışacağım spora gideceğim.

Durumun varsa hayalet öğrenciye geç rahat edersin. Okula gitmezsin notlarını da yüksek girerler OBP yükselir.

18 yaşından küçük olduğunuz için ara vermek istersen ailenin dilekçesi ile yeterlidir. Lise son sınıf olduğunuz içinde müdür sıcak bakmaz.

Bir de devamsız 10.gün aileye uyarı verir. 2.kez gelmez isen aileye para cezası kesiliyor. 3. kez gelmez iken rehber öğretmenin ve müdür evinize kadar ziyarete gelir.

Hocam şimdi babam müdüre gitse okula 1 yıl ara vermek istiyor deyip kağıt mı imzalayacak. Nasıl olacak süreç bir bilgin var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı