Okula bıçak ile girilirse ne olur?

• Konuyu başlatan atigen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.088
Bence aramada biber gazına bir şey demezler konuyu açıklarsan.
Bıçak ciddi manada sıkıntı oluşturabilir ama Biber Gazına yoğun şekilde maytapa tutacaklarını zannetmiyorum eğer anlayışlı insanlarla ve eğer önceden haber verir böyle böyle bir tedbir almak istiyorum der açıklarsanız onlarda ona göre muammele gösterir

Biber gazı belki ama bıçak falan yok ya hocam. Ki sen bunu her gün kullanmayacaksın bıçağı. Hayatında en fazla 1 kez belki bir kaç kere kullanacaksın bu aleti muhtemelen. Bu yüzden çok kasmaya gerek yok. Birisi gelip seni öldürmeye gelmeyecek inan ki.

Arkadaşlar merhaba, X'te geziniyordum, değişik değişik tipler çıkmış, her ihtimale karşı yanımda bir çakı bulundurayım diyorum da okul dışında saklamayı ve çıkışta almayı düşünüyorum. Öyle şaka olsun diye çıkarıp gösterecek tiplerden değilim, sadece güvenlik için, mantıklı bir karar mı?

İstanbul'un en tehlikeli semtlerinden birinde lise okudum okulda uyuşturucu silah çakı gibi şeyler kol geziyordu eğer böyle bir okuldaysan hiç taşıma ama normal bir lisedeysen o bıçağı çektiğinde birine korkar korkmazsa da saplaman gerekir ama saplamayı da bileceksin bıçak kullanmayı bilmeden taşımayacaksın birine 1cm sokabileceğini düşünüyosan kendini korumak amaçlı taşı dsiplinde yemezsin hoca kınama cezası verir en fazla bilemedin 2 gün uzaklaştırma alırsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı