St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor?
Çözüm Pyrox06 14 Ekim 2024 St1ckle dedi: Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitimden atılırsın ve okulun donar. Hapisten çıktığında ise örgün eğtimden devam etme fırsatı tanınır.
St1ckle dedi: Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitimden atılırsın ve okulun donar. Hapisten çıktığında ise örgün eğtimden devam etme fırsatı tanınır.
Y Yasin Ç Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Yanlış bilgi. Okul hakkı elden alınmaz. Hapis halinin sonlanması durumunda eğitime tekrardan devam edilebilir. Okul hayatın biter. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.050 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 St1ckle dedi: Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Lisedeysen devamsızlıktan kalırsın veya direkt atılırsın, üniversiteye gidiyorsan işler üniversitene göre değişir. Girmeden önce üniversiteyi dondurursan bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Lisedeysen devamsızlıktan kalırsın veya direkt atılırsın, üniversiteye gidiyorsan işler üniversitene göre değişir. Girmeden önce üniversiteyi dondurursan bir şey olmaz.
Pyrox06 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 St1ckle dedi: Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitimden atılırsın ve okulun donar. Hapisten çıktığında ise örgün eğtimden devam etme fırsatı tanınır. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
St1ckle dedi: Bazen dava devam ederken 1 ay, 1 buçuk ay hapishanede tutuyorlar. Bu süreçte okul nasıl işliyor? Genişletmek için tıkla... Örgün eğitimden atılırsın ve okulun donar. Hapisten çıktığında ise örgün eğtimden devam etme fırsatı tanınır.
KS KS St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #5 Yasin Ç dedi: Okul hayatın biter. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık silinirmi ben toparlarımda sanırım böyle bir durum olabilir ondan dolayı soruyorum. Artı 0 Eksi
Yasin Ç dedi: Okul hayatın biter. Genişletmek için tıkla... Devamsızlık silinirmi ben toparlarımda sanırım böyle bir durum olabilir ondan dolayı soruyorum.
Y Yasin Ç Femtopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #6 St1ckle dedi: Devamsızlık silinirmi ben toparlarımda sanırım böyle bir durum olabilir ondan dolayı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır silinmez Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Devamsızlık silinirmi ben toparlarımda sanırım böyle bir durum olabilir ondan dolayı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır silinmez
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.307 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 14 Ekim 2024 #7 Sınıfta kalırsın. Artı 0 Eksi
beyazlale Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #8 St1ckle dedi: Devamsızlık silinirmi ben toparlarımda sanırım böyle bir durum olabilir ondan dolayı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Adam falan mı bıçakladın niye hapse gidesin Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Devamsızlık silinirmi ben toparlarımda sanırım böyle bir durum olabilir ondan dolayı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Adam falan mı bıçakladın niye hapse gidesin