Okula ekran kartı götürsem alırlar mı?

Pahalı bir kart hocam, çalınması veya sınıfta bakayım derken karta zarar gelmesi durumu var. Üstelik satıyorsunuz adama mahcup olmaya hiç gerek yok. Dediğiniz gibi git gel yapmak en mantıklısı gibi. Çantada farkedilir illaki. Biri ne olduğunu sorar, sonra al önünü alabilirsen.
 
Pahalı bir kart hocam, çalınması veya sınıfta bakayım derken karta zarar gelmesi durumu var. Üstelik satıyorsunuz adama mahcup olmaya hiç gerek yok. Dediğiniz gibi git gel yapmak en mantıklısı gibi. Çantada fark edilir illaki. Biri ne olduğunu sorar, sonra al önünü alabilirsen.

Kartın kutusu çantama sığmadı zaten hocam mecbur git gel yapacağım.

Ben öğretmenim. Öğrencimde görsem hangi kart olduğuna bakarım. Ona göre davranırım🤣🤣

Keşke sizin gibi hocalarım olsa bizimkiler teknolojiye karşı lise 2'yim hoca Instagram hesabımı kapattırmaya çalışıyor 😁
 
@Keremyzc54 Bence bir şey demezler. Sorarlarsa bozuldu okuldan sonra tamire götüreceğim buraya yakın falan deyip sallarsın. Kılıfını güzel uydurursan bir şey demezler. Bende telefon yakalatmıştım. Telefonu açarken ses tuşuna da basıp boot ekranını hocaya gösterip, hocam açılmıyor böyle oluyor falan çıkışta tamire vereceğim ayağı yapıyordum. Ya da şey de. Okuldan sonra doğum günü partisi var oraya hediye götüreceğim falan de. Olmadı düz bir kutu veya hediye paketi varsa onun içine koy dikkat çekmesin. Güzel bir yalan buldun mu bırak ekran kartını at bile sokarsın okula.
 

Geri
Yukarı