1500 TL'ye sıfırı daha pahalı bisikletin ikinci eli mi yoksa bu fiyata sıfır mı?

• İkinci EL

• Sıfır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
O insanların başında gelen vatandaş ben oluyorum, hem bisiklet sporu hem de hızlı çalışan bir metabolizmaya sahip olunca gram yağ olmuyor insanın vücudunda.
Şu an 17 yaşındayım ve sizin gibi benim de metabolizma hızlı çalışıyor. Çok tembel olmama rağmen (eskiden değildim) oturduğum yerden kilo alamıyorum sizce benim spor yapmamı önerir misin? Soru gereksiz gibi görünebilir kusura bakma :D

Birinin başına kötü olay geldi diye herkesin başına gelicek diye bir şey yok. Ekstra olarak paylaştığın link'deki konu 10 yıl olmuş. Her şeyin çin malı kötü mü sanıyorsun. Şuan ki çin malı ile eski çin malı aynı mı onu boş ver 2006 yılında adam akıllı elektrikli motosiklet var mı idi? 2-3 yılldır adam akıllı var. Şuan alıcağın en dandik diyebilceğimiz motor bile eski motorun en iyisinden bile daha iyidir.

Ucuz etin yahnisi iyi olmaz, onu kabul ediyorum. Ama 2006'Daki motosikletler ile 2016'daki motosikletler aynı değil. 2-3 seneye kadar 25Km/saat hız yapanlar fazla iken şuan 40-45 Km'ler fazla. Onun dışında bisiklet HDD ise elektrikli motosikletde SSD'dir nedense bu saçma benzetmeyi yapmak istedim. En kötü motosiklet bile seni tatmin eder. Ha ben elektrikli motosiklet alsın derim ama o onun kararı isterse en iyi bisikleti alır o ona kalmıştır. Uzatmaya gerek duymuyorum daha fazla.

Ben uzman değilim. Sadece bildiklerimi öğrendiklerimi ve fikirlerimi aktarabilirim. En kötü motosiklet bile insanı tatmin eder tabi ki. Hiç motosikleti olmayan birine göre. Yalnız Çin malının sevilmemesinin sebebi şudur parça kalitesizliği ve markasının arkasında duramama. Zaten en kaliteli bir markanın yaptığı motosiklet de dahi hayatımızda hiç görmediğimiz ve belkide göremiyeceğimiz birinin yaptığı makineye onun montajladığı frene güveniyoruz. Tüm bunların üstüne birde Çin malına güvenmeyelim. Mevcut bütçeniz 2000 TL ise hayatınızı emanet edeceğiniz makine için biraz daha bütçe arttırıp en azından ürünün arkasında duran bir servis satın alabilmek için en azından bir 4000 TL bütçe ayırın. Ve unutmayın 100cc scooter dahi kullansanız tüm ekipmanlarınız tam kullanın.

Beyler konu sapıyor galiba. Carraro Sportive 225 almaya karar verdim. Hepinize yardımınızdan dolayı teşekkür ederim.

Beyler konu sapıyor galiba. Carraro Sportive 225 almaya karar verdim. Hepinize yardımınızdan dolayı teşekkür ederim.
Arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra ilk bisiklet için pahalı bir şey almaya gerek olmadığını anlayıp 1000 TL altına düşüp 800 TL'ye Mosso 1621 V MSM aldım. Cevaplar için teşekkürler.

Adam bisiklet alacağım demiş konuştuğunuz konuya bakın. Ben de okula gitmek ama ağırlıklı olarak şehir içi turlar yapmak için alacağım. Bursanın naçizane semti özlücenin yolları çok iyidir. Yol bisikleti kullanmaya heves ettim alışmak ne kadar sürer?
Biraz hortlattık konuyu ama olsun.😀

Bisikletin yanında kask eldiven de almalısınız. Ayrıca bisikletin bileşenleri uzun ömürlü olması için balata yağlayıcı,balata temizleyici ve wd40 edinebilirsin belirli aralıklarla zincirin bakımını yaparsın. Birde dışarıya kilitleme evinde dursun bisikletin.

Bisikletin yanında kask eldiven de almalısınız. Ayrıca bisikletin bileşenleri uzun ömürlü olması için balata yağlayıcı,balata temizleyici ve wd40 edinebilirsin belirli aralıklarla zincirin bakımını yaparsın. Birde dışarıya kilitleme evinde dursun bisikletin.
Onlar garanti zaten alışmak uzun sürer mi diye dğşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı