Okula gitmek için 3200 TL bisiklet önerisi

Sadece okula gideceksen toplu taşıma veya okul servisi yeterli.
 

Dağ bisikleti isterseniz Mosso Raceline öneririm.


Yol bisikleti olarak da bu modeli alabilirsiniz hocam. İkisi de çok güzel bisikletler pişman olmazsınız :)
 

Dağ bisikleti isterseniz Mosso Raceline öneririm.


Yol bisikleti olarak da bu modeli alabilirsiniz hocam. İkisi de çok güzel bisikletler pişman olmazsınız :)
Çok anlamıyorum bisikletten sıkıntı çıkınca hallederler mi bisikletçiler hocam. Marka nasıl bir marka ?
 
Çok anlamıyorum bisikletten sıkıntı çıkınca hallederler mi bisikletçiler hocam. Marka nasıl bir marka?

Bu tarz yeni bisikletlerde düzgün kullandığınız takdirde sorun çıkmaz kolay kolay. Bir şey olursa da bisikletçiler rahatça yapar tamirini. Marka güzel sağlam bir bisiklet markası hocam. Mosso güzeldir. Kadro kalitesi de iyidir. Sizi üzmez. Üstünde Full Shimano altus set var. Fiyata göre gayet güzel. Alın bence hemen. Yil sonuna doğru bisikletler iyice zam yiyecek dolar 9 lira oldu. Elinizi çabuk tutsanız iyi olur :)
 
Corelli trivor 7.0 hd 21 vt yeşil-beyaz Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor (Rengini bu şekilde almanı önermem, bende siyah, kırmızı, beyaz kombinasyon 6.0 modeli var.) 6.0 'ın frenlerinden hariç memnunum. Aslında frenleri de iyi ama çok güvenmemek lazım, tutmadığı bir yana 3 ayda 1 balata bitiriyorum. 2000 KM 'yi devirdim 1 yıl oldu, gözüm kapalı onunla her yere gidiyorum, Merkez/Zonguldak 'ta yaşıyorum bilen bilir rampaları. Ha tavsiyem alabilirsen 27 vitesli bir model bak ama şehir bisikletlerinde sanırım böyle bir kombinasyon yok. 7.0 'ı önermemin sebebi fren sisteminin hidrolik olması. 6.0 'da alabilirsin daha hesaplı olur. Neden bu marka derseniz, bende aslında yerliye pek bulaşma taraftarı değildim ama yerli olduğu için aynı fiyata sunduklarının daha fazla olduğunu görünce hem yerli üretici kazansın hem de daha fazlasını alalım dedim ve aldım. Ben alırken aynı fiyata Krone marka rakibinde V fren ve Tourney set vardı, gerisini hatırlamıyorum. Dağ bisikletine kesinlikle ihtiyacın yok, ön amortisör kesinlikle olsun çünkü çok bozuk yollarda seni düşürme tehlikesi doğuyor. Dağ bisikletlerinin evet şasisi (kadro ne ya?) daha sağlam eyvallah ama buda ekstra ağırlık getiriyor, bunun yanında yanakları ve tabanı kalınlaşan lastikler yolda bir Dodge AS950 sürüyormuş gibi hissetmene neden oluyor, seni çekişten düşürüyor. Eğer sürekli bisikleti araziye vurmuyorsan gerçekten gerekli değil. Ben bile şehir bisikletiyle ara sıra hafif araziye giriyorum, tabi yavaş gittiğimiz halde jantı eğiyoruz ayrı konu. 😅 Jantı eğik(akort ayarı bozulmamış) bisiklet yoktur bu arada, illa bir yamukluk olur zamanla.

Piyasayı epeydir araştırmıyorum, linç yemeden önce yazmak istedim. Ben geçen yıla göre konuştum şu anda marka ne durumdadır bilmiyorum.

Şu anda 96 KG ağırlığında ve 178 CM boyundayım, dün 100 KM (400 Metre uzun tırmanışlı) yol gittim, saygılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı