Daha 9. sınıfa yeni başladım. Sadece ilk hafta 5 gün boyunca gittim onun dışında hep rapor alıp durdum bazen rapor bile almıyorum. Hep bir bahane arıyorum gitmemek için. Okul çok uzak sabah 6 da kalkıp 1 saat boyunca dopdolu otobüste öksüren aksıran insanlarla birlikte neredeyse kucak kucağa okula gitmek koyuyor insana. 30 gün devamsızlık hakkımın içinden geçeceğim bu gidişle ve önümde daha koca bir sene var. Kendime engel olamıyorum okuldan nefret ediyorum. Gitmemek için her şeyi yapabilirim
Ailemle aram bu meseleden dolayı çok bozuk. Devamsızlık yapmamam gerektiğinin farkındayım ama engel olamıyorum. Neden bilmiyorum. Her gün sabahın köründe kalkıp okula düzenli şekilde gidebilen insanları çok kıskanıyorum.
Bu arada bu durum sadece okul için geçerli, antrenmana vesaire giderken hiç üşenmeden sıkılmadan giyinip 1 saat yol gidiyorum gecenin körüne kadar antrenman yapıyorum gerekirse ve bu durum bana koymuyor. Ama 10 saat okula gidip bomboş dersler görüp eve geri gelmek çok koyuyor.
Okul için herhangi bir motivasyonum yok okula gitmek için bir sebep bulamıyorum bana kalırsa çok gereksiz geliyor.
Bu durumu nasıl aşabilirim söylerseniz çok sevinirim.