GoldGM
Kilopat
Daha fazla
Lise bana neredeyse hiç bir şey katmadı liseden mezun oldum ve bir saniye dahi geri bakıp o yeri özlemedim aklıma her geldiğinde okuldan mezun olmuş olmam ve bir daha o hapishane kılığındaki tarz bir yere gitmem gerekmediğinden dolayı hep şükür ettim okul bana herhangi bir sosyal beceri katmadı arkadaşlarımın çok küçük bir kısmını lisede edindim kurduğum güzel arkadaşlıkların neredeyse hepsi lise dışından tanıştığım kişilerdi.Şuanda bu üslupla konuşuyorsan bunu yapanda okul, sen ailenle babanla oturup 8 saat laf verdin mi, herhangi bir gün? Vermedin, okulda bunu en az 8x8 ay boyunca yapıyorsun, bu da sana üslubunu çizgilerini, saygını kazandırıyor, kelimelerini arttırıyor, akıcı konuşturuyor, insanlarla nasıl kaynaşabileceğini öğretiyor, arkadaş açığa geçse belli ki sürekli yatıcak, nasıl mezun olucak? Çok zor ve asosyalde olucak bu sefer, bir de her gün evde en sonunda bayılacak, düşünsene her gün kalkıyorsun sabahtan akşama kadar pc oynuyorsun yatıyorsun ve bunu 4 yıl boyunca tekrarlıyorsun, 3.aya gelmeden geri okula dönmek istersin, ayrıca açığa geçmesi için 1sene sınıfta kalması gerekir, (eğer 3 yılı geçmiş lisansı yoksa).
Daha doğru tanımlanamazdı.Konu sahibinin açık liseye geçtikten sonra günlerini nasıl değerlendireceğini bilemeyiz.
Artı olarak söylemeliyim ki okul hiçbir şekilde size saygıyı öğretmez, güçsüzü ezmenizi öğretir.