Okula gitmek istemiyorum

Lisede Meslek lisesine başla, ülkeye ve kendine bir faydan olsun en azından.

Üniversite mezununun bile adam akıllı iş bulamadığı bir ülkede bunu nasıl diyebiliyorsun? Diyelim ki okula gitmedin, peki ne yapacaksın? 7/24 oyun mu oynayacaksın? Yok öyle bir dünya. Herkes keyfinden gidiyor sanki. Bu arada yaşınız küçükmüş ama gerçekleri görmenizi istedim. Elbette oyunda oynayacaksın ama çok vakit geçirmediğin ve derslerine asıldığın sürece. Seneye sizi zorlu bir süreç bekliyor. Şuan hazırlanmanı öneririm. Ben yapmadım ve pişmanım. Tabiki de hayat senin. Okumak istemiyorsan ya işsiz olursun ya da ömrünü bir markette geçirirsin. Umarım dişini sıkıp iyi bir yer kazanırsın.

Okula gitmek isteyen mi var? Kimse istemiyor ama gidiyoruz yine de. Okuka gitmiycen iş sahibi olmiycan eee sonuç ne?
Mecburiyetten gidiyor cogu kişi yoksa 8saat okulda degil evde calışsam daha basarılı olurum ama sosyal hayatı cok etkiler.mecbur gidicen zaten yoksa 60 yaşında bile calısırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…