Açığa geç. Hem düşünecek zamanın olur. Bu arada liseyi bitirmeden okulu bırakırsan 20.000 (?) lira para cezası var.Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin.
Kardeşim yaşın gereği böyle sorunlar ortaya çıkar. Okula gitmek zorunluluk yoksa sanayide bulursun kendini.Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin.
Ben 7. sınıfdayken içime cin kaçmış gibi gitmemiştim baya bi içimden gitmek geliyo ama gitmiyodum.Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin.
Açığa geçip bırakırsam ?Açığa geç. Hem düşünecek zamanın olur. Bu arada liseyi bitirmeden okulu bırakırsan 20.000 (?) lira para cezası var.
Açığa geçip bırakırsam?
Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin.
Hocam heyecan falan olsa tamam ama bence abartmayın. Ben mesela liseye geçiyorum bu sene. Acayip ama acayip heyecanlıyım. Nefesimi kesen bir heyecan yani. Ona rağmen okumamayı düşünmüyorum. Okuluma gideceğim yani. Tek sıkıntı şu içimde olan aşırı heyecan. Sabahtan beri her türlü nefes egzersizini onu bunu şunu yaptım her yolu denedim ama nafile. Bir türlü bitmek bilmiyor şu heyecan. Siz yine iyisiniz yani 7.sınıfa geçiyorsunuz. Aynı okuldasınız, aynı sınıftasınız, aynı öğretmenler ve öğrencilerlesiniz.Arkadaşlar 7.sınıfım ama okula gitmek istemiyorum. Bıktım artık okuldan ne olur çözüm önerisi verin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.