Okula gitmek vs Evde Proje yapıp sınavlara çalışmak

Önce risk yok diyordun şimdi daha az risk varsa diyorsun bi' dediğin bi' dediğini tutmuyor gelmiş burada konuşuyorsun. En alakasız yerde bile deprem olabilir.

Birinci cümlede kastedilen Konya gibi fay hattına uzak yerlerdir. Teknik olarak oradaki risk yok denecek kadar az olduğu için "risk olmayan bir yer" tabirinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

Buradaki resimdeyse sizin cümleniz her yerde az da olsa bir risk olduğu anlamında. Benim cümlemse Konya gibi yerlerdeki risk ile İstanbul vb. yerlerdeki riskin aynı olmadığı anlamını taşımaktadır.

Yine de bi' dediğim bi' dediğimi tutmadığı için hemen uygulamadan çıkıyorum. Tavsiyeniz için minnettarım.

Benim de 2 hafta sonra bugün.

Hocam konudan sapmıyor muyuz? Aloooo okula gitmeyeceğim taktik verin yahu?

Matematik projelerim var. Sınavlar da başlıyor ve okulda sınav tekrari yapılmayacak. Evde kendim çalışacağım. Sizce okula mi gideyim yoksa evde mi kalayım?
Okuldaki onca boş zamanı daha iyi bir şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Yani ev daha iyi.

Odan ve internetin varsa ve sana karışan birileri yoksa evde kalıp çalış. Bunlar yoksa okula git.

Odan ve internetin varsa ve sana karışan birileri yoksa evde kalıp çalış. Bunlar yoksa okula git.

Odam var abimle kalıyorum. Annem bazen karışıyor ama kapıyı kapattığımda rahatsız etmiyor.

@Ülküsüz hocam neden üzgün attınız. Odamda abim rahatsız etmiyor beni. Annem bazen ders çalışıyor muyum diye odaya baskın atıyor ama genellikle rahatsız etmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…