Okula gitmek vs Evde Proje yapıp sınavlara çalışmak

Önce risk yok diyordun şimdi daha az risk varsa diyorsun bi' dediğin bi' dediğini tutmuyor gelmiş burada konuşuyorsun. En alakasız yerde bile deprem olabilir.
Screenshot_20230313_223042_com.technopat.net.png

Birinci cümlede kastedilen Konya gibi fay hattına uzak yerlerdir. Teknik olarak oradaki risk yok denecek kadar az olduğu için "risk olmayan bir yer" tabirinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
Screenshot_20230313_223055_com.technopat.net.png

Buradaki resimdeyse sizin cümleniz her yerde az da olsa bir risk olduğu anlamında. Benim cümlemse Konya gibi yerlerdeki risk ile İstanbul vb. yerlerdeki riskin aynı olmadığı anlamını taşımaktadır.

Yine de bi' dediğim bi' dediğimi tutmadığı için hemen uygulamadan çıkıyorum. Tavsiyeniz için minnettarım. 🥺

Benim de 2 hafta sonra bugün.

Eki Görüntüle 1700539
Birinci cümlede kastedilen Konya gibi fay hattına uzak yerlerdir. Teknik olarak oradaki risk yok denecek kadar az olduğu için "risk olmayan bir yer" tabirinde bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1700541
Buradaki resimdeyse sizin cümleniz her yerde az da olsa bir risk olduğu anlamında. Benim cümlemse Konya gibi yerlerdeki risk ile İstanbul vb. yerlerdeki riskin aynı olmadığı anlamını taşımaktadır.

Yine de bi' dediğim bi' dediğimi tutmadığı için hemen uygulamadan çıkıyorum. Tavsiyeniz için minnettarım. 🥺

Hocam konudan sapmıyor muyuz? Aloooo okula gitmeyeceğim taktik verin yahu?

Hocam konudan sapmıyor muyuz? Aloooo okula gitmeyeceğim taktik verin yahu?
Hocam okula gitmeden çalışabilirim diyorsanız gitmeyin fakat deprem bölgesinde değilseniz veya 12. sınıfa gitmiyorsanız devamsızlık sıkıntı yaratabilir. Onu da hallederim diyorsanız evde kalın güzelce çalışın.

Odan ve internetin varsa ve sana karışan birileri yoksa evde kalıp çalış. Bunlar yoksa okula git.

Odam var abimle kalıyorum. Annem bazen karışıyor ama kapıyı kapattığımda rahatsız etmiyor.

@Ülküsüz hocam neden üzgün attınız. Odamda abim rahatsız etmiyor beni. Annem bazen ders çalışıyor muyum diye odaya baskın atıyor ama genellikle rahatsız etmiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı