Seni bu kadar etkilediyse problem büyüktür bence değiştirirler sınıfını.Müsait hocam, öğretmen olduğunu söylese yaparlar mı diye düşünüyorum. Ciddi bir olay, psikolojim mahvoluyor.
Seni bu kadar etkilediyse problem büyüktür bence değiştirirler sınıfını.Müsait hocam, öğretmen olduğunu söylese yaparlar mı diye düşünüyorum. Ciddi bir olay, psikolojim mahvoluyor.
Hocam küfür iftirası yedim, biri yanıma otursa direkt kaçıyor, beden dersinde veya gruplaşmalarda sıkıntı çıkıyor, birkaç kız benimle uğraşmaya çalışıyorlar ve daha fazlası.Seni bu kadar etkilediyse problem büyüktür bence değiştirirler sınıfını.
İnşallah değiştirirler.Hocam küfür iftirası yedim, biri yanıma otursa direkt kaçıyor, beden dersinde veya gruplaşmalarda sıkıntı çıkıyor, birkaç kız benimle uğraşmaya çalışıyorlar ve daha fazlası.
Ben de sınıf değiştirmek istiyorum hocam, mümkün mü?İnşallah değiştirirler.
Bir probleminiz varsa müdür yardımcısına anlatın değiştirir bence. Ama keyfi bir şeyse bilemiyorum hocaya kalmış.Ben de sınıf değiştirmek istiyorum hocam, mümkün mü?
Kız çocuğu ise arkadaşlarından korkması normal. Zaten ortaokuldaymış. Erkek olsa bile korkacak o yüzden normal bunlar.Bu soru ne içindi şimdi?
Müdür iyi biriymiş, yapar herhalde. İdare yüzünden işlem yapamıyoruz diyebilir mi?Bir probleminiz varsa müdür yardımcısına anlatın değiştirir bence. Ama keyfi bir şeyse bilemiyorum hocaya kalmış.
Yapar mı hocam?Kız çocuğu ise arkadaşlarından korkması normal. Zaten ortaokuldaymış. Erkek olsa bile korkacak o yüzden normal bunlar.
@thayhet19282
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.