Okula gitmekten korkmak

Arkadaşlar bu aralar okuldan çok korkmaya başladım. Çünkü karne gününden önce sınıf değiştik ve 1 hafta aynı sınıfta durup başka bir sınıfa geçeceğim fakat korkuyorum. Çünkü 1 hafta bunlarla durmak istemiyorum ve elimden geldiğince o hafta okula gitmeyeceğim. Bir de sadece J ve F şubelerinde arkadaşlarım var fakat bu sınıflar hariç diğer sınıfların gelmesinden korkuyorum çünkü D şubesinde bir arkadaşım vardı fakat onunla küstüm ve o sınıf da beni tanıdığı için çok kötü şeyler yaşayabilirim. Bir de o sınıfa geçeceğim gün sınıfa girersem beni almazlar veya istiklal marşında sıradayken almazlar diye korkuyorum. C şubesinde de böyle çok korkuyorum tüm sınıf toplanıp kendi sınıfıma atmaya çalışırlarsa diye çünkü beni tanıyorlar. Çok korkuyorum arkadaşlar. 12. sınıfım.

Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak.

Bu okul çok yakın ve çok da kötü bir lise olmadığı için kabul etmiyorlar.
Kötü bir lise değilse nasıl oluyor da olgunlaşmamış insanlar içinde doluşuyor? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor hocam. İyi lisede, hele 12. sınıflarda olgunlaşmamış insan olmaz, olursa da 2-3 tane olur, bütün okul olmaz. 12. sınıfa gitmiyorsanız söyleyin hocam sizi dışlayacak halimiz yok.

Kötü bir lise değilse nasıl oluyor da olgunlaşmamış insanlar içinde doluşuyor? Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor hocam. İyi lisede, hele 12. sınıflarda olgunlaşmamış insan olmaz, olursa da 2-3 tane olur, bütün okul olmaz. 12. sınıfa gitmiyorsanız söyleyin hocam sizi dışlayacak halimiz yok.
Onların gözünde iyi bir lise fakat anlamıyorlar.

@Zaretss000 Hocam 8. sınıfsanız otomatik olarak 7. sınıfı yeni bitirmiş biri oluyorsunuz. Şunu söylemeliyim 8. sınıfta bu durumda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Olabildiğince muhattap olmayın insanlarla. LGS'ye çalışın sadece. Ben hiç çalışmamıştım 8. sınıfta, sınava gelince patlamıştım. Sana abi tavsiyesi, sabah akşam yat kalk LGS'ye çalış. Sonradan çok ama çok pişman olursun haberin olsun. Sosyal çevreni falanda kafana takma 1 sene sonra hiç birini görmeyeceksin zaten.

Tabii kendini bunaltma ve şimdi çalışma, okulun yarısındayken falan çalışmaya başla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı