Okula gitmeme isteğinden dolayı MESEM'e geçilmeli mi?

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
Okula gitme isteğim 0. Neden bilmiyorum bir bıkkınlık çöktü üstüme, 10. sınıfta zorluklar azalıyor diye sevinmiştim. 18 dersi görünce biraz korktum fakat bu benim için sorun değildi. Ailemle aram bozuldu hatta annem "bu sene kalırsa kalsın, umurunda olmaz" gibi bir cümle kurdu. Meslek lisesi okumama rağmen bir şey yapasım yok. MESEM geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okula gitme isteğim 0. neden bilmiyorum bir bıkkınlık çöktü üstüme, 10. sınıfta zorluklar azalıyor diye sevinmiştim. 18 dersi görünce biraz korktum fakat bu benim için sorun değildi. Ailemle aram bozuldu hatta annem "bu sene kalırsa kalsın, umurunda olmaz" gibi bir cümle kurdu. Meslek lisesi okumama rağmen bir şey yapasım yok. MESEM geçmeli miyim?

MESEM'e sakın geçme bu sefer iş hayatından bıkacaksın sigortan olmaması maaş yatmaması hocaların kötü davranışları okula gitmek istemiyor ders çalışırım diyorsan açık liseye geç bu arada MESEM'de kalma var sınıfta kalabilirsin yazan arkadaş bu konuda bilgisiz MESEM'de kalma olayı daha sıkı 1 gün işe gitme işletme sana sıkıntı çıkarıyor şu anki gibi bol keseden devamsızlık yok haftada 6 gün çalışmak zorunda kalıyorsun (müfredatta 4 gün ama bunu uygulayan işletme yok)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı